profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'MRF Tyres' komandas pārstāvis emocionāli nosvin pirmo uzvaru (VIDEO)

Go4speed 05.04.2022 - 12:49 'MRF Tyres' komandas pārstāvis emocionāli nosvin pirmo uzvaru (VIDEO)
Foto: MRF Racing

Azoru salu ERČ rallijā Indijas riepu ražotāja MRF Tyres komanda svinēja savu pirmo lielo uzvaru, ko paveica spāņu pilots Efrens Larena. Atgādināsim, ka pirms izšķirošā posma Larena bija otrais, līderim zaudējot 6,1 sekundi, taču noslēdzošajā dopā Larena gāja uz visu banku, kas atmaksājās un ļāva gan viņam, gan MRF Tyres komandai svinēt pirmo uzvaru ERČ.

Jāpiebilst, ka iepriekšējās sezonās gan Dani Sordo, gan Kreigs Brīns ar MRF riepām bija tuvu uzvarai ERČ rallijos, taču toreiz tas nenotika.

''Šis viss komandai bija emocionāls amerikāņu kalniņš, sākot ar cilvēkiem, kas ražo riepas un beidzot ar visiem pārējiem MRF Tyres komandas darbiniekiem," stāsta komandas pārstāvis Viveks Ponusami.


Foto: MRF Racing

"Tehniskajai komandai, mārketinga komandai, vadībai un visiem - īpaši Efrenam un Sārai. Viņi visi ir paveikuši fantastisku darbu. Tiklīdz mēs no Āzijas un Klusā okeāna rallija čempionāta ieradāmies Eiropā, mēs bijām ļoti koncentrēti. Uzņēmuma atbalsts bija jau no paša sākuma, un te mēs pēc četriem gadiem esam.''

Riepu ražotāju cīņa šogad kļuvusi par milzīgu izrādi, jo par uzvaru cīnās arī Michelin un Pirelli. Taču runa nav tikai par uzvarām atsevišķos rallijos. ERČ kalendārs piedāvā perfektu izmēģinājumu poligonu konkurētspējīgiem riepu ražotājiem, un Viveks atzina, ka MRF Tyres negrasās gulēt uz lauriem.


Foto: MRF Racing

"Godīgi sakot, mūsu mērķis nav konkurēt ar viņiem (Michelin un Pirelli). Mūsu mērķis ir pareizi veikt savu darbu un pareizi ražot savu produktu. Vēl vairāk - pareizi apkalpot mūsu ekipāžas un komandas. Mūsu kā MRF mērķis ir nodrošināt labāko produktu un labāko klientu apkalpošanu. Tāds ir mūsu moto un tādi mēs arī paliksim. Mūsu uzmanība ir ļoti vērsta uz klientu - mēs vēlamies rūpēties par cilvēkiem un viņu vajadzībām. Tieši tādi mēs esam, un esam apņēmušies darboties ilgtermiņā. Mēs vēlamies darīt vislabāko,'' nobeidz Ponusami, kurš pēc Larenas izrautās uzvaras nespēja valdīt emocijas.

Jāpiebilst, ka komandu ieskaitē MRF Tyres pēc diviem rallijiem ieņem otro vietu, Toksport WRT vienībai zaudējot 14 punktus.

MRF Tyres līksmo:

MRF Tyres līksmo:



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png