profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC līdera Evansa stūrmanis čempiontitulu vēlas izšķirt trasē, nevis mājās

Go4speed 09.11.2020 - 20:05 WRC līdera Evansa stūrmanis čempiontitulu vēlas izšķirt trasē, nevis mājās
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Pasaules rallija čempionāta (WRC) ir atlicis vairs tikai viens posms – Moncas WRC rallijs. Kopvērtējumā līderis šobrīd ir Elfins Evans, kuram 14 punktus zaudē Sebastjans Ožjē, bet 24 punktus atpaliek Tjerī Noivils. Ceturtajā vietā, Evansam zaudējot 28 punktus, ir 2019.gada WRC čempions Ots Tanaks.

Vienā no intervijām Evansa stūrmanis Skots Martins atzina, ka viņš ļoti grib, lai čempiontituls izšķiras trasē, nevis mājās. “Varu pateikt godīgi, liekot roku uz sirds, šobrīd nesēžu un nedomāju: “Lūdzu atceliet, lūdzu atceliet ralliju. Tieši otrādi. Būtu stulbi teikt, ka nedomāju par lietām (par čempiontitulu). Protams, ka domāju, bet es tiešām gribu doties uz Moncu. Gribu, lai man būtu iespēja kāpt uz mašīnas jumta un svinēt. Vēlos šīs emocijas un gribu ar tām dalīties ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem,” portālā DirtFish saka Skots Martins.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Arī skatītāji un fani vēlās, lai rallijs notiktu un lai sezonas noslēdzošajā posmā varētu izbaudīt aizraujošo cīņu, azartu un gūt emocijas. Noteikti, ka šādas emocijas sporta fani var gūt LV BET sporta bārā, kur var, baudot uzkodas un dzērienus, sajust sportisko gaisotni. LV BET sporta bārs ir vieta cilvēkiem, kura vieno domubiedrus, kuriem patīk sports un viss ar to saistītais.

Jāpiebilst, ka arī Junior WRC direktors Macejs Voda pauž cerību, ka sezonu izdosies noslēgt Moncā. ''Mums ir jākronē čempions. Domāju, ka visi, iekļaujot Junior WRC un WRC dalībniekus, grib doties uz sezonas noslēdzošo posmu un cīnīties par čempiontitulu, nevis sēdēt mājās, lai noskaidrotu – esmu čempions vai esmu zaudētājs. Tiešām ļoti, ļoti lūdzos, lai šis rallijs notiktu.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png