profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Olivers Solbergs: Ceru, ka arī šogad 'Rally Liepāja' cīnīšos par uzvaru

Go4speed 28.07.2020 - 14:10 Olivers Solbergs: Ceru, ka arī šogad 'Rally Liepāja' cīnīšos par uzvaru
Pēc finiša Solbergs atzīmēja, ka beidzot ir atradis savas brilles

Solbergs, kuram šī bija debija asfalta rallijā. Jāpiebilst, ka šis Solbergam bija otrais starts ERČ. Debiju ERČ Solbergs piedzīvoja pirms gada, kad ''Rally Liepāja'' viņam par 22,7 sekundēm izdevās pārspēt Alekseju Lukjaņuku.

Pēc Romas ERČ finiša Solbergs atklāja, ka ''Fantastisks rezultāts. Bija daudz, ko mācīties, bet ātri vien mūsu temps auga. Sākumā domāju, ka zaudēšu daudz laika, taču ar katru ātrumposmu palielināju savu tempu un rallija beigās mūsu ātrums jau bija diezgan līdzīgs līderu tempam. Bija jautri pirmo reizi braukt pa asfaltu un cīnīties par augstu rezultātu. Fantastiski,” prieku pēc finiša neslēpa Olivers Solbergs.

Atgādināsim, ka pārbraucienā uz otro ātrumposmu Olivers pazaudēja brilles. Vēlāk Peters Solbergs tās atrada, kuras arī centās salabot, taču vēlāk Olivers paziņoja, ka brilles ir pārāk nopietni bojātas, tāpēc viņš rallija turpinājumā brauca bez brillēm.


Olivers Solbergs

''Pēc rallija otrās garās dienas, braucot bez brillēm, man nedaudz sāpēja acis. Man brilles ir vajadzīgas nākamajai reizei, lai acis neizžūtu. Bet kopumā viss ir kārtībā.''

''Pēc šī rallija varu teikt, ka esmu uzlauzis kodu kā braukt pa asfaltu. Protams, vēl ir daudz ko mācīties – vēlu bremzēt, vietām vairāk riskēt -, taču šajās brīvdienās man nebija uzdevums riskēt. Man bija jāgūst prieks un jāizbauda šis rallijs,'' turpina Olivers.

Sarunas nobeigumā pilots atklāja, ka startēs ''Rally Liepāja'', kur viņš centīsies aizstāvēt savu pērn izcīnīto pirmo vietu. ''Pagājušajā gadā pirmo reizi uzvarēju ''Rally Liepāja'', tāpēc ceru, ka varēšu pacīnīties par uzvaru arī šogad.''

Zemāk piedāvajam noskatīties video, kurā redzams, cik daudz informācijas stūrmanis nodod Solbergam un cik ātri viņš lasa stenogrammu. Kā atklāja Olivers, tad šajā ātrumposmā viņš uzrādīja trešo ātrāko laiku, no līdera atpaliekot divas sekundes.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png