profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Drifts gatavojas virtuālajām sacensībām

Go4speed 08.05.2020 - 10:31 Drifts gatavojas virtuālajām sacensībām
Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā organizatori informēja, ka tiek atvērts virtuālo treniņu serveris, kur katram, ne tikai drifteriem, ir iespēja bez maksas trenēties virtuālajām drifta sacensībām. Drifta sacensības virtuālajā vidē sastāvēs no trīs posmiem, katrā Baltijas valstu trasē – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pirmais posms tiks aizvadīts Biķernieku trases konfigurācijā #fdstyle.

Treniņu sesijas notiek katru vakaru mājas lapā https://worldsimseries.com/. Treniņus nedēļas laikā ir izmēģinājuši vairāk nekā 250 dalībnieki, bet “live” no treniņiem noskatījušies vairāk nekā 10 000 skatītāju. Starp dalībniekiem vērojami gan zināmi sportistu vārdi, bet vairāki arī ne tik zināmi vārdi, kuri parāda lieliskus rezultātus. Bezmaksas treniņi ir pieejami līdz pirmdienai, jo no brīža, kad sāksies oficiālā reģistrācija sacensībām, treniņos varēs piedalīties tikai reģistrējušies dalībnieki.

Baltijas drifta čempionāts sadarbojoties ar “World Sim Series” ir izveidojuši arī speciālus auto, kurus var izvēlēties katrs no dalībniekiem – BMW E46, BMW E92, BMW F22, Nissan S14, Nissan S15 un Nissan S14 Zenki.

Virtuālo drifta sacensību pirmais posms norisināsies 14.-15. maijā. Pirmajā dienā norisināsies kvalifikācijas braucieni, bet otrās dienas vakarā, plkst. 20:00, tandēmu braucieni TOP32, ar “live” tiešraidi visos oficiālajos organizatora sociālajos tīklos.


Publicitātes foto

Situācija, kura pašlaik notiek Pasaulē, ir stipri ietekmējusi autosporta norisi, vai drīzāk pat teikt to apturējusi, tāpēc Latvijas drifta organizatori mēģina dažādos veidos dot braucējiem iespējas sacensties savā starpā, un viens no veidiem ir pasaulē strauji augošais E-sports.

Pēc visiem sacensību posmiem tiks noteikts sacensību uzvarētājs, ja uzvarēs braucējs, kas piedalās drifta sacensībās, tad balvā saņems atmaksātu dalības maksu drifta sacensībās Latvijā, Livonijas drifta čempionātā vai Latvijas drifta kausā, atbilstoši savas licences kvalifikācijai. Ja sacensībās sevi vislabāk pierādīs kāds no plašā drifta entuziastu loka, tad balvā tiks nodrošinātas “Draugu komplekta” ieejas biļetes uz kādām no drifta sacensībām Latvijā, kā arī citas atbalstītāju sagatavotās dāvanas.

Kalendārs E-series drifta sacensībām 2020:
14.-15. maijs – Latvija, Biķernieku trase
29.-30. maijs – Lietuva, Kačerginas trase “Uphill” konfigurācija
12.-13. jūnijs – Igaunija (trase tiks precizēta)

Vairāk informācija sociālajos tīklos – Latvian Drift Page, Baltic Drift championship, World Sim Series, kā arī www.worldsimseries.com mājas lapā.

Informāciju sagatavoja:
Elīne Berķe

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png