profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Otrais drifta treniņš ar vēl neredzētiem auto un starpgadījumiem (VIDEO)

Kārlis Ozoliņš 27.04.2015 - 18:53 Otrais drifta treniņš ar vēl neredzētiem auto un starpgadījumiem (VIDEO)
Foto: Valdis Zāgeuss / Go4speed

Sestdien Biķernieku kartodromā tika aizvadīts otrais drifta treniņš, kas skatītājus priecēja ar efektīvām sānslīdēm, siltu laiku, vēl neredzētiem auto un viesiem no ārzemēm. Paralēli drifta treniņam notika automašīnu pārbaudes un licencēšanas diena, lai ļautu piedalīties turpmākās sezonas sacīkstēs.


Raivja Graudiņa 3. sērijas BMW. Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Lai pārliecinātos par automašīnu tehnisko stāvokli un atbilstību drifta sacensību noteikumiem, šoreiz Biķernieku trasē atradās speciāla aparatūra, kuru izmantoja tehniskā komisija.


Tehniskā komisija. Foto: facebook.com Latvian Drift Page

Šajā treniņā daži no braucējiem neiztika arī bez starpgadījumiem. Visvairāk ovāciju izpelnījās Ingemārs Jēkabsons, kura automašīnai brauciena laikā atvērās priekšējais dzinēja pārsegs, kas sasita priekšējo vējstiklu. Starpgadījums gan neliedza Ingemāram turpināt rādīt lielisku sniegumu ar savu jaudīgo 6. sērijas BMW, kurš šogad ieguvis jaunu dizainu.


Ingemāra Jēkabsona starpgadījums. Foto: lac.foto

Arī šis treniņš bija kupli apmeklēts un skatītājus priecēja kā ar individuāliem braucieniem, tāpat arī sīviem tandēmiem. Uz otro treniņu bija ieradies arī drifteris no Igaunijas, Harolds Valdma (Harold Valdmaa), iespaidīgus braucienus uzrādot ar savu 3. sērijas BMW.


Harolda pilotētais 3. sērijas BMW. Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

Nākošais drifta treniņš “Pro” klases braucējiem norisināsies kalnainajos “Raganas katla” līkumos Biķernieku trasē 2. maijā, kas būs izaicinājums braucējiem un jaunums skatītājiem.

Atgādināsim, ka sezonas atklāšana “Pro” klasei norisināsies 3. maijā “Raganas katlā”, Biķerniekos, taču “Street” un “ProAm” klasēm – 4. maijā Biķernieku kartodromā.

Drifta treniņš:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png