profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Drifta zvaigzne Dīns: Bertāna uzvara - neticams rezultāts

Go4speed 26.07.2021 - 23:15 Drifta zvaigzne Dīns: Bertāna uzvara - neticams rezultāts
Džeims Dīns un Nikolass Bertāns. Foto: Russian Drift Series

Jau ziņojām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē, Krievijā, Rjazaņas trasē tika aizvadīts Krievijas drifta čempionāta (Russian Drift Series - RDS) 4.posms. Kā uzaicinātais braucējs uz šo posmu devās Nikolass Bertāns, kurš startēja “Aimol” komandā. Bertāna komandas biedrs bija titulētais un panākumiem bagātais Džeims Dīns.

Arī šajā posmā Dīns bija viens no galvenajiem favorītiem, taču šoreiz īru sportistam sacensības beidzās Top16, kur nācās piekāpties Kristapam Blušam.


Foto: Russian Drift Series

Tikmēr lielisku posmu aizvadīja Bertāns, kurš debijā Krievijas drifta čempionātā izcīnīja uzvaru. Pateicoties šai Bertāna uzvarai, “Aimol” komanda svinēja uzvaru arī komandu ieskaitē. Pēc sacensībām Dīns slavēja 16 gadus veco Bertānu.

''Lielas uzslavas un apsveikumi Nikolasam Bertānam par izcīnīto uzvaru savā debijā Krievijas drifta čempionāta 4.posmā. Neticams rezultāts! Lieliska diena arī “Aimol” komandai, kura uzvarēja komandu ieskaitē. Diemžēl mēs izstājāmies Top16, kurd piekāpāmies HGK Racing komandai un Kristapam Blušam, bet mēs izbaudījām sacensības, vērojot tās no malas,'' saka divkārtējais Formula D un daudzu citu sacensību čempions Džeims Dīns.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Atgādināsim, ka pirms nedaudz vairāk kā mēneša FIA Starpkontinentālā drifta kausa izcīņā Biķernieku trasē finālā tikās Dīns un Bertāns, kur toreiz veiksmīgāks bija Dīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png