profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Augusta sākumā Ventspilī notiks vērienīgas dragreisa sacensības

Go4speed 17.05.2023 - 19:30 Augusta sākumā Ventspilī notiks vērienīgas dragreisa sacensības
Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 5. un 6.augustā, Ventspils pilsētas svētku ietvaros, dragreiss atkal iekaros Ventspili. Adrenalīns virmos Ventspils lidostas teritorijā, kur vienuviet satiksies jaudīgākās automašīnas.

''Dragreiss un tā dalībnieki šogad sevi lieliski parādīs Ventspils lidostā pilsētas svētku ietvaros. Šis pasākums Latvijas dragreisa sezonas ietvaros būs vērienīgākais un skatītājiem interesantākais. Organizatori atklāj, ka viņi būs parūpējušies par to, lai ikvienam pasākuma un Ventspils pilsētas svētku apmeklētājam būtu interesanti vērot šīs sacensības.
Digital Matter icon

''Pasākumā klātienē būs vērojamas Latvijas, Lietuvas, Polijas un Zviedrijas jaudīgākās automašīnas šajā disciplīnā, tādēļ varam garantēt, ka Ventspilī motori rūks vēl nebijušos toņos,'' komentē pasākuma organizatore Jolanta Lāce.

Pasākuma organizatori arī aicina standarta auto īpašniekus piedalīties sacensībās standarta auto klasēs, mudinot par drošu braukšanu trasē, nevis ielās.

''Pasākuma ietvaros norisināsies iespaidīgākais šogad auto klubu un dažādu auto sporta disciplīnu saiets. Aicinām ikvienu auto klubu īpašnieku sazināties ar mums un piedalīties auto izstādē, jo būs sarūpēts iespaidīgs balvu fonds no mūsu sadarbības partneriem,'' informē sacensību un auto izstādes direktore Elīna Saliņa.

Pirmajā dienā būs kvalifikācijas braucieni un dažādi šovi, un auto klubu izstādes. Otrā diena iesāksies ar finālu braucieniem un noslēgsies ar jaudīgāko auto īpašnieku apbalvošanu.

Vairāk informācija Facebook.

Informāciju sagatavoja:
Jolanta Jermacāne

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png