profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas Automobiļu federācija un Sporta komplekss 333 nāk klajā ar jaunu iniciatīvu

Go4speed 29.05.2020 - 09:22 Latvijas Automobiļu federācija un Sporta komplekss 333 nāk klajā ar jaunu iniciatīvu
Publicitātes foto

Divus mēnešus bijām spiesti sadzīvot ar nosacītu ''bezsporta'' periodu, bet ar 12. maiju ir atļauts atsākt autosportā tik ļoti nepieciešamo treniņu procesu, ievērojot noteiktus ierobežojumus un vadlīnijas. Latvijas Automobiļu federācija sadarbībā ar Sporta kompleksu “333” radījusi iniciatīvu, izveidojot mirkļbirku #DubultDrosi, lai veicinātu uzticību sporta veidiem, kuros droša dalība ir ikdiena un ķivere ir viena no drošības ekipējuma pamatlietām.

Laikā, kad sabiedrība pamazām mēģina pierast pie jaunajiem noteikumiem un atvieglotajiem ierobežojumiem, ir būtiski stiprināt sabiedrības uzticību ikvienai aktivitātei, kura patiesi ir droša ne tikai pašiem sportistiem, bet arī apkārtējiem.


Publicitātes foto

Linda Medne, Latvijas Automobiļu federācijas ģenerālsekretāre: “Pasaules Veselības organizācija autosportu uzskata par “zemāka riska” sporta veidu, jo tas norisinās brīvā dabā un fiziska distance ir iespējama gan treniņos, gan sacensībās. Autosports nav cieša kontakta sporta veids, kurā iesaistīti indivīdi vai komandas, kas fiziski sacenšas savā starpā, katrs trasē dodas pats par sevi, atrodoties savā automašīnā. Iniciatīva #DubultDrosi nes vēstījumu par to, kā ikdiena norit daudziem mazāk zināmā sporta veidā – autosportā, kā arī to, cik viegli, patiesībā, ir ievērot distancēšanās noteikumus esot trasē!”


Publicitātes foto

Aleksandrs Grīva, Sporta kompleksa “333” direktors: “Sporta kompleksā piedāvājam treniņus dažādām autosporta disciplīnām: standartauto, driftam, treniņus ar īres un sporta kartingiem. Mēs vēlamies uzsvērt to, ka autosports un motosports ir dubultdrošs, visos mūsu piedāvātajos treniņos cilvēkiem obligāti jālieto ķiveres, kas aizsargā ne tikai pašu braucēju, bet arī līdzcilvēkus, jo veic arī aizsargmaskas funkciju. Mirkļbirka #DubultDrosi varētu būt labs veids, kā apvienot visas aktivitātes, kurās var iesaistīties, lietojot slēgtā tipa ķiveres – tas ir droši un atbildīgi pret sabiedrību!”

Iesaisties iniciatīvā, atjauno savu sociālā tīkla Facebook.com profila bildi ar rāmi #DubultDrosi, kā arī izmanto šo mirkļbirku savās sociālo tīklu publikācijās, kurās dalies ar emocijām no trases.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png