profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mārtiņš Sesks un Renārs Francis iegūst titulu 'Liepājas gada sportisti 2023'

Go4speed 16.02.2024 - 22:01 Mārtiņš Sesks un Renārs Francis iegūst titulu 'Liepājas gada sportisti 2023'
Foto: Ohm.lv.info

Piektdien, 16.februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīta svinīga apbalvošanas ceremonija "Liepājas Sporta laureāts 2023". Desmit ar sportu saistītām nominācijām pretendentus pieteica gan līdzjutēji, gan nozares profesionāļi un komandas, savukārt pieteikumus vētīja Liepājas Sporta pārvaldes apstiprināta žūrija.

Saņemot balvu pilots Mārtiņš Sesks sacīja: ''Šādu balvu nesaņem katru gadu, tāpēc īpašs prieks, ka 2023.gadā varējām atkārtot savu uzvaras gājienu ERC Liepājas posmā un iepriecēt mūsu līdzjutējus ar augstiem sasniegumiem - vicečempionu titulu ERC sezonas kopvērtējumā.''

Stūrmanis Renārs Francis ironizēja, ka nav liels runātājs un vārdus taupa stenogrammas lasīšanai, tomēr savu galveno paldies veltīja abu sportistu tēviem: ''Bez viņiem mēs nebūtu te, kur esam''.

Apbalvošanas ceremoniju caurvija visu klātesošo prieks un lepnums par pilsētas nule iegūto Trīszvaigžņu balvu nominācijā ''Gada pilsēta sportā''.


Publicitātes foto

Arī autosportisti pauda gandarījumu, ka Liepājai ir augsti mērķi sportā un šogad piepildīsies ne tikai abu sportistu ģimeņu vairāku paaudžu sapnis, bet visas Latvijas autosporta saimes sapnis sarīkot WRC posmu Liepājā.

''Vēlos pateikties visiem, kuri ir kopā ar mani un Renāru – mūsu ģimenēm, komandām MRF Racing, Sports Racing Technologies un mūsu sponsoriem, ikvienam līdzjutējam, kurš bijis trasē, pie telefona vai TV ekrāna, un visiem citiem, kuri ikdienā organizē rallija sacensības, kā arī rūpējas par mūsu ekipāžas sasniegumiem!''

Vairāk par autosportista gaitām iespējams uzzināt sociālo tīklu kontos „X” @MSesks, „Facebook” @MartinsSesksRallying, „Instagram” @martins_sesks un vitnē www.martinssesks.com .

Informāciju sagatavoja:
Ieva Hmieļevska

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png