profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noslēgušās 'Rally Buhariki' ERČ un WRC prognožu spēles

Mārtiņš Jankovskis 29.12.2023 - 13:06  Noslēgušās 'Rally Buhariki' ERČ un WRC prognožu spēles
Foto: Honza Fronek

Otro gadu pēc kārtas portāla Go4speed lietotāji varēja piedalīties 'Rally Buhariki' ERČ un WRC prognožu spēlēs. Abās prognožu spēlēs lietotāji varēja cīnīties par SIA "Energo Partneris", Zvērināta advokāta birojs "Artura Lielgalvja advokātu birojs" un atpūtas kompleksa 'Poligon #1 Tactical Laser Tag' Siguldā sarūpētajām balvām.

ERČ
Pavisam kopā vismaz vienu prognozi izteica 115 lietotāji (pagājušajā gadā tie bija 97 lietotāji), no kuriem 31 lietotājs savas prognozes izteica visās astoņās kārtās. Otro gadu pēc kārtas veiksmīgākais bija lietotājs ''Vanchuks'', kurš sakrāja 122.66 punktus, par 10,56 punktiem apsteidzot lietotāju ''Rihards''. Jāpiebilst, ka pērn lietotājs ''Rihards'' triumfēja WRC prognožu spēlē! Trešā vieta lietotājam ''Resnis'', kurš pērn bija 36.vietā. Otro no trešās vietas šķīra vien 0,62 punkti! 

1.vietas ieguvējs savā īpašumā iegūs 150 eiro vērtu dāvanu karti no atpūtas kompleksa 'Poligon #1 Tactical Laser Tag' Siguldā. 2.vietas ieguvējs tiks pie dāvanu kartes 100 eiro vērtībā, bet 3.vietas ieguvējs – 70 eiro vērtībā.

''Protams, sekošana līdzi prognozēm, kad pats atbalsti, ir daudz aizraujošāk. Prieks ir atbalstīt tādu pasākumu un būt vienam no atbalstītājiem. Esam arī ilglaicīgi Cēsu rallija un minirallija Cēsis atbalstītāji, tāpēc prieks, ka varējām būt daļa no šīs prognožu spēles,'' saka ''Poligon #1 Tactical Laser Tag'' Siguldā uzņēmuma vadītājs Jānis Kondrāts.

ERČ KOPVĒRTĒJUMS


Foto: Honza Fronek

WRC
Pavisam kopā vismaz vienu prognozi izteica 162 lietotāji (pagājušajā gadā tie bija 152 lietotāji), no kuriem 35 lietotāji savas prognozes izteica visās astoņās kārtās. Sīvā cīņā uzvaru izcīnīja lietotājs ''KristapsUsvils'', kurš sakrāja 165.87 punktus. 161.21 punkti lietotājam ''Uldons94'', bet 3.vieta – ''Vanchuks''. 

Jāatbilst, ka trīs posmus pirms beigām līderis bija ''Vanchuks'', taču noslēdzošās trīs kārtas nebija tik veiksmīgas, kā rezultātā finišā trešā vieta. Tāpat jāpiebilst, ka, iespējams, situācija kopvērtējumā būtu savādāka, ja lietotājs ''Res'', kuram kopvērtējumā 5.vieta, nebūtu izlaidis piektās kārtas prognožu spēli.

Pavisam kopā 13 prognožu kārtās uzvaras izcīnīja desmit dažādi lietotāji. Piemēram, lietotājs ''Res'', kurš kopvērtējumā palika piektais, bija labākais trīs prognožu kārtās, bet lietotājs ''Uris'', kurš kopvērtējumā palika ceturtais, uzvarēja divās prognožu kārtās. Visvairāk punktus kādā no prognožu spēles kārtām ieguva lietotājs ''Uris'' – 24.71 (Uzvara izcīnīta Grieķijas WRC posmā, kur pavisam kopā varēja iegūt 27.71 punktus).

''Aizvadīta kārtējā jaudīgā rallija sezona, kurā, piedaloties divās prognožu spēlēs, bija patīkami kopvērtējumā cīnīties gan ar citām benzīngalvām, gan arī ar mūsu ''Rally Buhariki'' draugiem savstarpējā cīņā, kur kaislības brīžiem sita augstu vilni. Lai arī personīgi WRC prognožu spēle man iesākās daudzsološi, diemžēl turpinājums nebija vairs tik veiksmīgs. Taču nekas, būs jauns gads un jaunas cerības, jo es gribu vienu reizi uzvarēt šajā spēlē (smejas). Paldies visiem dalībniekiem, kuri piedalījās, paldies Tev par šādas prognožu spēles rīkošanu. Novēlu visiem veiksmīgu un panākumiem bagātu 2024.gadu,'' portālam Go4speed saka SIA "Energo Partneris" valdes priekšsēdētājs Raivis Ozoliņš.


Foto: Kilian Loibl

''Esmu viens no Rally Buhariki komandas, kurš rallijā nav braucis, tāpēc piedalīties prognožu spēlē un pārspēt manus domubiedrus un bijušos rallija braucējus, vismaz Prognožu spēlē, man sagādāja dubultprieku. Bija reizes, kad veicās labāk, bija reizes, kad veiksme nebija manā pusē, bet tam jau ir domāta šāda Prognožu spēle, kur vari uzņemties risku. Dažreiz tas risks attaisnojas, bet dažreiz – nē. Jebkurā gadījumā bija prieks piedalīties un cerams, ka arī 2024.gada sezonā varēsim turpināt iesākto,'' stāsta "Artura Lielgalvja advokātu birojs" Zvērināts advokāts Arturs Lielgalvis.

Trīs labākie savā īpašumā iegūs Dāvanu kartes no veikalu tīkla ''Cenuklubs''. 1.vietas ieguvējs 200 eiro vērtībā, 2.vietas ieguvējs - 150 eiro
vērtībā, bet 3.vietas ieguvējs - 100 eiro vērtībā.

WRC KOPVĒRTĒJUMS

ERČ un WRC absolūtais kopvērtējums:
Intereses pēc, saskaitot ERČ un WRC Prognožu spēļu kopvērtējumus, par absolūto uzvarētāju otro gadu pēc kārtas (!!!) kļuva lietotājs ''Vanchuks'', kuram 282,12 punkti (pērn tikpat daudz posmos viņš sakrāja 224,52 punktus). Otrā vieta lietotājam ''KristapsUsvils'' (271,36), bet trešais – lietotājs ''Uris'' (259,57).


Foto: Vladislav Maschl

Lai arī sākotnēji balvas ERČ un WRC absolūtā kopvērtējuma Top 3 nebija paredzētas, pateicoties Oskaram Miruškinam, lietotājs ''Vanchuks'' tiks pie ekskluzīva APE Motors kalendāra, lietotājs KristapsUsvils iegūs kalendāru no sporta disku ražotāja Evo Corse, bet skaistu meiteņu kalendāru no Febest iegūs lietotājs ''Uris''.

"Man patīk tā rallija fanu kustība, kādu ir iesākuši ''Rally Buhariki''. Tādēļ, ja ir kaut mazākā iespēja šo visu kaut kādā veidā atbalstīt un popularizēt, labprāt to daru. Jāpiebilst, ka agrāk savā ralliju draugu čata arī mēs rīkojām savas WRC prognožu spēles. Man patīk azarts, kā arī katru reizi bija interesanti apspriest katra izdarīto prognozi, pamatojumu izvēlei u.t.t,'' saka APE Motors, Continental un Viking riepu pārdošanas vadītājs Oskars Miruškins.

Absolūtais 2023.gada kopvērtējums:
1. Vanchuks - 282,12
2. KristapsUsvils - 271,36
3. Uris - 259,57
4. Termopiliens - 244,15
5. Resnis - 243,20
6. Rihards - 238,63
7. garais22 - 238,15
8. Sindroms - 234,76
9. aix - 228,72

Jau pavisam drīz startēs jaunā WRC sezona (vēlāk arī ERČ), kurā, visticamāk, turpināsim dot iespēju saviem lasītājiem piedalīties Prognožu spēles! Ja vēl kāds vēlas piedalīties un atbalstīt ERČ un WRC ''Rally Buhariki'' prognožu spēles, droši var sazināties, rakstot uz martins@go4speed.lv.

Ar uzvarētājiem portāls Go4speed sazināsies personīgi!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png