profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Atcelts ziemas autosprinta čempionāta Kurzemes reģiona 1. posms

Go4speed 06.01.2012 - 10:01 Atcelts ziemas autosprinta čempionāta Kurzemes reģiona 1. posms
Foto: Rolands Bobulis/Go4speed

Kurzemes reģiona ziemas autosprinta čempionāta pirmais posms bija paredzēts šo svētdien, 8. janvārī. Kā ziņo organizatoru twitter konts,  laika apstākļu dēļ tas ir atcelts.

Arī Latvijas autosporta federācijas (LAF) pārstāvis Juris Mūrnieks šonedēļ informēja, ka „lielākas problēmas ir ar Kurzemes reģionu, jo sacīkstes paredzētas trasēs, kurām nav asfaltēta seguma. Līdz ar to tās varēs notikt tikai sala gadījumā. Taču rīkotāji arī šajā reģionā meklēs iespējas nepieciešamo posmu skaitu realizēt."

Kā jau ziņots iepriekš, sestdien, 7. janvārī, sporta kompleksā „333" Ropažos norisināsies ziemas autosprinta Centra reģiona trešais posms. Šis posms notiks, neskatoties uz laika apstākļiem, jo kartinga trasē ir asfalta segums. Visticamāk Centra reģionam izdosies aizvadīt visus paredzētos četrus sacīkšu posmus.

Arī Vidzemes ziemas autosprinta reģiona kausu visticamāk izdosies īstenot. „Arī Vidzemes reģionā, kurā sacīkstes tiek rīkotas Smiltenē, Tepera trasē, tiks uzsākta reģiona punktu krāšana. Ja nav īstas ziemas, organizatori ir gatavi reaģēt un pārcelt sacīkstes no grunts seguma trases uz asfaltēto kartinga apli", stāsta Juris Mūrnieks.

Par Kurzemes reģiona turpmākajiem posmiem sekojiet līdzi  Go4speed sadaļā „Kalendārs".


Par Latvijas ziemas autosprinta čempionātu


Ziemas autosprinta čempionāta sezona jau otro gadu pēc kārtas notiks pēc  reģionu principa - katram no braucējiem, kas vēlas cīnīties par ziemas autosprinta čempiona titulu, ir jānobrauc vismaz trīs reģionālie posmi kādā no reģionu ieskaitēm un pēdējais - fināla - posms, kurā satiekas visu reģionu pārstāvji.

Reģioni ir iedalīti sekojoši - Centrs (s/k 333 Ziemas kauss), Vidzeme (Vidzemes ziemas kauss) un Kurzeme (Kurzemes ziemas kauss). Katrā reģionā tiek izcīnīts reģiona kauss un vienlaikus braucēji vāc punktus čempionāta ieskaitei. Čempionātā par titulu var cīnīties trīs klasēs: RWD, 2WD un 4WD.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png