profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

2011. gada vasaras autosprinta spilgtākie mirkļi un atskaņas. II daļa

Artūrs Virbulis 26.11.2011 - 16:56 2011. gada vasaras autosprinta spilgtākie mirkļi un atskaņas. II daļa
Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Pirmajai vasaras autosprinta atskata daļai seko otrā, kurā esam apkopojuši ne mazāk interesantus kadrus un stāstus. Cerēsim, ka arī nākamgad redzēsim tikpat interesantas cīņas un momentus. Lai runā bildes!

6. Avārija čempiona titula vērtībā?


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Pirms ceturtā posma, kas risinājās Biķernieku sporta kompleksā, Daniels Baltais no Andra Slavas atpalika par nieka četriem punktiem, tomēr pēc neveiksmīgas avārijas pirmā brauciena pēdējā aplī, Baltais zaudēja iebraucienu un līdz ar to arī vērtīgus punktus cīņā par čempiona titulu.

7. Baltais ātrākais arī ar apskādētu auto


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Neraugoties uz avāriju pirmajā braucienā, otrajā piegājienā Daniels sakoncentrējās un ar divu sekunžu pārsvaru pārspēja savu sīvāko konkurentu Slavu. Kā mierinājuma balva „Coolrace" pilotam uzvara 2500+ Open ieskaitē gan neveiksmīgajā posmā, gan sezonā kopumā.

8. Slava „superstar" jeb skaļākais atbalsts čempionam


Foto: Artūrs Igaveņš/Go4speed

Neatņemama vasaras autosprinta sastāvdaļa šogad bija skaļie „Slava! Slava!" izsaucieni, kas skanēja gan katra 2500+ klases čempiona brauciena, gan apbalvošanas laikā. Iespējams, ka tieši šis lielais un skaļais atbalsts ir viens no Andra Slavas ātruma noslēpumiem.

9. Raimonda Smeiļa vāks Teperī


Foto: Kalvis Zaļaiskalns/Go4speed

Raimonds Smeilis šogad bija regulārs viesis vasaras autosprinta sacensībās. Pēdējā posmā Biķerniekos gan viņš diemžēl nepiedalījās, jo Smiltenes sacīkstēs sanāca uzmest vāku. Novēlam Raimondam veiksmi ar šīs vai jaunas automašīnas sagatavošanu, kā arī cīņas sparu nākamajām sezonām.

10. Vasaras autosprinta „tēvs" Eduards Kalve norāda jauno virzienu


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Jau labu laiku pirms šīs sezonas beigām klīda baumas par to, ka vasaras autosprintam nākamgad mainīsies formāts. Tagad jaunumi ir atklāti, un kļuvis zināms, ka šī disciplīna piedzīvos izmaiņas gan braukšanā, gan arī klašu sadalījumā. Drīzumā „Go4speed" publicēs materiālu, kurā sīkāk apskatīsim gaidāmās izmaiņas, kā arī piedāvāsim Jums vadošo sportistu viedokli par tām.

Novēlam vasaras autosprintam veiksmi un attīstību nākamajā - desmitajā - jubilejas sezonā!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png