profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vidzemes Ziemas autosprinta kauss noslēdzas ar atkusni Jaunpiebalgā (VIDEO)

Go4speed 19.02.2023 - 21:37 Vidzemes Ziemas autosprinta kauss noslēdzas ar atkusni Jaunpiebalgā (VIDEO)
Foto: Raimonds Volonts

Sestdien, 18.februārī Cēsu novadā, Jaunpiebalgas autotrasē aizvadīts Vidzemes ziemas autosprinta kausa ceturtais, sezonas noslēguma posms, kur dalību apstiprināja 152 dalībnieki. Vidzemes kausam 2023. gada sezona nav bijusi veiksmīgākā laikapstākļu ziņā, kā arī pēdējais posms aizvadīts atkusnī. No rīta dalībnieki iepazinās ar sniegotu trasi, toties braucienu laikā jau parādījās grunts un peļķes, kā arī vietām viltīgi slidens ledus.

Atkusnī 4WD un 4WD-R klasēs uzvaras Elmāram Aukšmukstam (Subaru Impreza). Ilgi gaidītais pjedestāls Vidzemes kausā Guntaram Bērziņam (Subaru Impreza) 4WD klasē, trešais ar veiksmīgiem noslēdzošajiem braucieniem Toms Zirnis (Audi). 4WD-R trešais Gints Ozoliņš (Audi A4), piekāpjoties Oskaram Līdakam (Subaru Impreza). 4WD-REILAT klasē trešais Edgars Leonovs (Subaru Impreza), otrais Valts Lapiņš (Audi) un ar diviem uzvarētiem braucieniem pirmais Jānis Krūmiņliepa (Audi).


Foto: Raimonds Volonts

Kuldīdznieks Aigars Tīdmanis (BMW E30) ar rallijkrosa RX3000 tehniku uzveica visus RWD un RWD-R klases dalībniekus, abās klasēs aiz sevis atstājot ar to pašu auto startējošo Mārtiņu Lapiņu. Bez radžu klasē trešais Helvijs Plaudis (Volvo 240), radzēs otrais Raitis Škapars (BMW). Monoriepu RWD-REILAT klasē trešais Plaudis, otrais ziemas kausa līderis Gatis Ģērmanis (BMW), bet ar “žigulīti” konkurentus apsteidza Armands Ceiruļs.

FWD-REILAT trešais Kristers Bernāts (Mitsubishi Colt), otro vietu izcīnīja Mairis Teteris (Mitsubishi Colt), bet ar atrāvienu šajā klasē Gints Bujāns (VAZ 2108). Bujānam arī pirmā vieta radžu klasē, bet bez radžu klasē sīvā cīņā, ar vienādu punktu skaitu nācās piekāpties Kristapam Priedītem (Opel Corsa). FWD augstais trešais pakāpiens Edgaram Eltermanim (Ford Escort), trešais radzēs Lenards Patriks Lepsis (Mazda MX3).


Foto: Raimonds Volonts

Dāmu klasē trešā ar kārtējo stabilo sniegumu Zanda Priedīte (Opel Corsa), otrā Agates Krieviņam māsa Konstance (VAZ 2108), pirmā Renita Aukšmukste (Subaru Impreza). Junioros trešais Lenards Patriks Lepsis (Mazda MX3), otrais iepriekšējā posma uzvarētājs Klāvs Līviņš (Mazda 323), bet pirmā uzvara Mārtiņam Janovskim (Audi A4).

Posma “odziņa” skatītājiem bija BUGGY klase, kur startē ar līdzīgiem Can Am bagijiem. Atraktīva braukšana, sniegs un šļakatas - tā varētu raksturot šo klasi. Trešais Kristaps Elstiņš, otrais Roberts Veismanis, bet nepārspēts visos braucienos un dienas absolūti ātrākā laika īpašnieks Arnis Romans. Pilni rezultāti apskatāmi - ŠEIT.




Informāciju sagatavoja:
Millers motorsport
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png