profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vēbers: Neko neatceros no avārijas (VIDEO)

Go4speed 03.12.2014 - 09:33 Vēbers: Neko neatceros no avārijas (VIDEO)
Marks Vēbers. Foto: www.actualidadmotor.com

Jau ziņojām, ka svētdienas vakarā bijušais "Red Bull" komandas F1 pilots Marks Vēbers un Mateo Kresoni pasaules čempionāta izturības sacīkstēs (WEC) Brazīlijā piedzīvoja smagu avāriju, pēc kuras abi sportisti tika nogādāti slimnīcā. Kā ziņoja skysports.com, tad abi sportisti sienā ieskrēja ar apmēram 300 km/h lielu ātrumu.


Vēbers pēc avārijas rāda, ka viņam viss kārtībā. Foto: WEC

Neskatoties uz šo šaušalīgo avāriju, Vēbers jau ir pametis slimnīcu un devies uz mājām Lielbritānijā. ''Vakar (svētdien) biju laimīgs puika. Pareizais leņķis avārijas brīdī paglāba mani. Paldies visiem par vēstulēm un vienreizējo atbalstu,'' tā savā twitter kontā pavēstīja austrālietis Marks Vēbers.


Barikello ciemos pie Vēbera. Foto: instagram/rubarrichello

''Neatceros neko no avārijas un neatceros, kā tā notika, tāpēc šobrīd komanda pēta, kā tas notika. Paldies, medicīnas personālam gan trasē, gan slimnīcā. Šobrīd ir nelielas sāpes un sasitumi. Prieks, ka puiši ar 14.numuru izcīnīja uzvaru, kas ir fantastisks veids, kā noslēgt sezonu. Jau šobrīd gaidu to iespēju, kad nākamgad varēšu šeit startēt,'' nobeidz Vēbers.

Pie sava drauga Vēbera slimnīcā bija ieradies bijušais F1 pilots Rubenss Barikello. ''Slimnīcā apciemoju savu draugu, tāpēc gribu visus nomierināt, ka pēc tik smaga trieciena ar viņu viss ir kārtībā,'' savā twitter profilā pavēstīja Barikello.

''Prieks, ka Vēberam viss ir kārtībā pēc tik smagas avārijas,'' savā twitter kontā rakstīja 2009.gada F1 čempions Džensons Batons.

Vēbera avārija:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png