profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rovanpera nākamsezon varētu izmēģināt spēkus jaunā disciplīnā

Go4speed 28.11.2023 - 23:49 Rovanpera nākamsezon varētu izmēģināt spēkus jaunā disciplīnā
Foto: Pirelli Motorsport

Divkārtējais pasaules rallija čempions (WRC) Kalle Rovanpera nākamsezon WRC aizvadīs nepilnu sezonu, pamatojot to ar nogurumu, tāpēc somu sportists nolēma nākamgad pārlādēt baterijas, atsvaidzināt prātu, lai pēc tam atgrieztos atpakaļ ar pilnu jaudu un lai atkal cīnītos par čempiontituliem.

Atgādināsim, ka Rovanpera ik pa laikam startē arī dažādās drifta sacensībās, demonstrējot tur ļoti atzīstamu sniegumu.

Aizvadītajās brīvdienās Abu Dabī tika aizvadīts noslēdzošais F1 posms, kuru apmeklēja arī Rovanpera. Apmeklējot Viaplay studiju un sarunājoties ar divkārtējo F1 čempionu Miku Hakinenu, Kallem tika uzdots jautājums, vai viņš kādreiz vēlētos braukt sacīkšu trasē. Atbilde sekoja ātri.

''Jā, pēdējā laikā esmu par to interesējies,'' saka Kalle Rovanpera. Domāju, ka nākamgad, lai gan vēl ir pāragri par to spriest, es varētu testēt un sacensties ar GT automobili.''

Viaplay studijā bijušais F1 pilots un rallija braucējs Heiki Kovalainens bija gandrīz pārliecināts, ka Rovanpera kādu dienu būs redzams autošosejas trasē. ''Man ir sajūta, ka mēs Kalli atkal redzēsim sacīkšu trasē. Kas zina, varbūt kādu dienu viņš brauks ar F1 mašīnām,'' piebilda Kovalainens.

Rovanperam iepriekš Viaplay tika jautāts, vai viņu kādu dienu varētu interesēt braukšana ar F-1 bolīdu, Rovanpera atzina: ''Nezinu. Domāju, ka esmu nedaudz par vecu,'' tā Rovanpera, piebilstot, ka būtu ieinteresēts izbraukt ar ''Red Bull'' F1 formulu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png