profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ingus Beļakovs: Tās emocijas ir neaprakstāmas - esmu tiešām laimīgs

Go4speed 21.08.2017 - 22:33 Ingus Beļakovs: Tās emocijas ir neaprakstāmas - esmu tiešām laimīgs
Ingus Beļakovs. Publicitātes foto

19. un 20.augustā Biķernieku trasē norisinājās Latvijas un Baltijas auto šosejas čempionāta 4.posms, kurā LMT Autosporta Akadēmijas (LMT AA) sportists Ingus Beļakovs izcīnīja 2. vietu Kumho Challenge Super 1600 klasē. Tas viņam ļāva jau otro reizi čempionāta seriāla laikā kāpt uz labāko goda pjedestāla. Savukārt čempionāta kopvērtējumā Ingum joprojām 3. vieta.

Sacensības norisinājās divas dienas, un jau sestdien Ingus nostiprinājās līderu trijniekā. Trešo labāko laiku viņš uzrādīja gan brīvajos treniņbraucienos, gan pirmajā ieskaites braucienā. Savukārt svētdien, pēc iesildīšanās brauciena, kļuva skaidrs, ka LMT AA pilots otrajai sacensību dienai mobilizējis visus spēkus un ir gatavs cīņai. Pārdomāta braukšanas taktika, koncentrēšanās uz paveicamo darbu un mērķi, sniedza gaidīto rezultātu - pēdējā ieskaites braucienā Ingum izdevās izcīnīt uzvaru, kas ļāva čempionāta 4.posma kopvērtējumā iegūt otro vietu.

Izskatās, ka māju trase Ingum nes veiksmi. Iepriekšējā sacensību posmā, kas arī norisinājās Biķerniekos, viņš ieguva 3.vietu un pirmo reizi kāpa uz auto šosejas čempionāta goda pjedestāla. Pēc brīvdienās sasniegtā rezultāta, čempionāta kopvērtējumā Ingum joprojām izdodas noturēt trešo vietu ar iespēju cīnīties arī par augstāku pozīciju. Priekšā pēdējais, piektais, Latvijas un Baltijas auto šosejas čempionāta posms, kurā arī izšķirsies, kādu vietu uz pjedestāla ieņems Ingus Beļakovs.


Publicitātes foto

Dainars Dambergs, LMT “Autosporta Akadēmija” vadītājs: ''Man ir prieks par Inga sasniegumiem. Šīs sacensības parādīja, ka viņš var labi audzēt ātrumu un arvien uzlabot savu rezultātu. Pamatā Ingum braukšana auto šosejas sacensībās ir kaut kas jauns šosezon, tāpēc tie sasniegumi, ko viņš uzrāda, tiešām ir novērtējami.”

Ingus Beļakovs: “Tās emocijas ir neaprakstāmas. Pēdējā aplī visu laiku sevi mierināju, jo, zinot, kā man gājis sacensībās iepriekš, skaidri apzinājos, ka ir tāda lieta kā karma, kas mēdz piemeklēt. Tāpēc pēdējo apli braucu piesardzīgi un visu laiku atgādināju sev, ka nekas vēl nav beidzies. Savukārt finiša taisnē, emocijas jau ņēma virsroku. Godīgi sakot, pat neatceros, kad man pēdējo sezonu laikā ir bijušas šādas izjūtas. Esmu tiešām laimīgs! Ja runājam par sacensībām kopumā, tad tieši šis čempionāta posms man bijis labākais visā sezonā, ja runājam par sacensībām ar automašīnu. Jau no pirmajiem treniņbraucieniem ieguvu pārliecību par sevi, jo sapratu, ka izjūtu automašīnu un varu no tās dabūt laukā visu, kas man nepieciešams. Rezultātā arī pēdējā braucienā ieguvu pirmo vietu”.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png