profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Biķernieku trasē jūlijā sacīkstes vēl nenotiks (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 10.06.2015 - 13:53 Biķernieku trasē jūlijā sacīkstes vēl nenotiks (VIDEO)
Foto: Vilnis Izotovs

Kā iepriekš ziņots, 3. un 4. jūlija Baltijas autošosejas čempionāta sacīkstēm bija jabūt pirmajām, ar kurām tiktu atklāta rekonstruētā Biķernieku trase, kuras atjaunošanas darbi norit jau kopš pērnā rudens. Tomēr, kā noskaidroja portāls, tad jūlijā sacīkstes Biķernieku trasē vēl nenotiks. 


Foto: www.facebook.com/BikerniekuTrase

''Šobrīd vairāk vai mazāk, bet viss būvniecības process iet uz priekšu. Trase kā plānots būs gatava jau jūlija sākumā, taču diemžēl sacīkstes tajā vēl nevarēs notikt, jo trase nebūs vēl nodota eksplutācijā,'' sarunā ar portālu Go4speed.lv atzina Biķernieku Kompleksās sporta bāzes direktors Normunds Lagzdiņš. ''Kā jebkura būve, arī šī trase ir jānodod ekspluatācijā. Šobrīd nav zināms, kad šeit varēs aizvadīt pirmās sacīkstes, taču tās nenotiks ātrāk par augustu. Tad, kad viss būs parakstīts, tad arī varēsim sākt tur aizvadīt sacīkstes, bet šobrīd nav zināms, kad tieši tas varētu notikt. Ir sava kārtība, kuru nevar ne apiet, ne paātrināt. Ņemot vērā pēdējos traģiskos notikumus, tas process ir tāds, ka to nevar ietekmēt.'' 


Asfalta ieklāšana trasē plānota šajā nedēļas nogalē. Foto: www.facebook.com/BikerniekuTrase

Trases direktors piebilda, ka paredzētie posmi, kuriem šajā laikā bija jānotiek Biķerniekos, nav atcelti, bet tie šobrīd nevar notikt Biķerniekos, tāpēc organizatoriem būs jāmeklē sev cita sacensību norises vieta.

Zemāk piedāvājam noskatīties LTV Raidījuma ''Zebra'' videosižetu, kurā redzami vēl pēdējie būvdarbi no Biķernieku trases. Jāatzīmē, ka šis video tapis vēl pirms kāda laika, kurā minēts, ka pirmās sacīkstes notiks 4.jūlijā.

 Biķernieku trases rekonstrukcija tuvojas finišam!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png