profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čempionu autokrosam pieteikušies visi šā gada salonauto čempioni

Go4speed 22.09.2018 - 00:53 Čempionu autokrosam pieteikušies visi šā gada salonauto čempioni
Foto: Autocross.lv

Sestdienas Brenguļu Čempionu autokrosam pieteikušies visi šā gada salonauto čempioni, jo dalību apstiprinājis arī VAZ Klasika līderis Jānis Linde, ziņo autocross.lv. Savukārt ar pieteikumu treknu punktu krosa sastāvam pieliek viens no Čempionu krosa līdzšinējiem favorītiem Ints Jeršovs. Arī folkreisā nozīmīgi papildinājumi, tādējādi finālbraucieni solās būt vareni.

Krosa sastāvā trešdienas pēcpusdiena un vakars nesa spožus papildinājumus. Startam gatavs otrs LAF Krosa komisijas kausa kopvērtējuma uzvaras dalītājs Dainis Krūmiņš – viņiem ar Aivaru Galbāliņu būs smaga cīņa par pirmo vietu garajā sezonā. Cīņai pieteicās Linde, kurš, līdz ar to, izveido pilnu šā gada čempionu komplektu, pievienojoties 2000 Super klases čempionam Ritvaram Kārkliņam un Open 2500 klases uzvarētājam Jānim Kozlovskim.

Brenguļiem gatavojas arī bijušais LAF Krosa komisijas kausa uzvarētājs un beidzot arī Latvijas čempionāta medaļnieks Juris Zembergs. Sarakstos arī Open 2500 braucējs Māris Rusmanis, bet punktu pielika Jeršovs. Pēc Mūsā piedzīvotā ātrumkārbas defekta nešķita, ka Ints briest Čempionu krosam. Taču sabrieda, kas sastāvu padara kārtējo reizi izcilu! Kopā krosa klasē vairāk nekā 20 pieteikumi.

Arī folkreisā pēdējās pieteikumu stundas sarakstos ienesa spēcīgus spēlētājus. Uz starta otro posmu pēc kārtas būs Rūdolfs Bogens – viens no pieciem līdzšinējo piecu posmu uzvarētājiem. Pievienojas arī uz kopvērtējuma trijnieku teorētiski pretendējošais Dāvis Emīls Ūdris, kā arī Klasikas viens no favorītiem Ivars Kerns. Cīņai gatavojas arī Jānis Jakimenko un Juris Radvils.

Folkreisā pieteikumu termiņa noslēgumā 36 dalībnieki, kas, neskaitot Mūsas pozitīvo anomāliju, ir sezonai raksturīgs braucēju skaits. Savukārt Čempionu kross un Folkreisa Fināls kopumā pulcēs gandrīz 60 dalībniekus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png