profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

EČ autokrosa posmu Mūsas trasē varēs apmeklēt līdzjutēji

Go4speed 16.06.2021 - 23:24 EČ autokrosa posmu Mūsas trasē varēs apmeklēt līdzjutēji
Foto: Raimonds Volonts

Sākot ar trešdienu, 2021. gada 16. jūniju, tirdzniecībā nonākušas FIA Eiropas autokrosa čempionāta posma Bauskā ieejas biļetes. Sacensības sportistus uzņems un autokrosa fanus priecēs nākamajā nedēļas nogalē, 26.-27. jūnijā. Ieejas biļetes uz autosporta notikumu pieejamas tirdzniecības portālā www.aula.lv.

FIA Eiropas autokrosa posms norisināsies, balstoties uz droša pasākuma noteikumiem - vakcinētiem un pārslimojušiem cilvēkiem. Autosporta sacensībās apmeklētājiem nebūs jālieto sejas maskas, nebūs nepieciešams ieturēt distanci, kā arī nav laika un apmeklētāju skaita ierobežojuma.

Jānis Bergs, Eiropas autokrosa čempionāta posma Latvijā rīkotājs: "Sacensības būs iespējams vērot arī autokrosa līdzjutējiem, biļešu tirdzniecība ir uzsākta. Šobrīd mēģinām rast iespējas, lai trases teritorijā izvietoto B sektoru varētu izmantot daļēji drošā līmeņa īstenošanai, kas paredz vakcinēto, Covid-19 pārslimojušo un testēto personu klātbūtni publiskajā pasākumā. Esam iesnieguši pilotprojektu un gaidām tā apstiprinājumu. Gadījumā, ja šo scenāriju nebūs iespējams īstenot, B sektors tiks pielāgots drošajam līmenim. Vēlamies, lai sacensības varētu apmeklēt ikviens autosporta fans!”


Foto: Raimonds Volonts

Ieejas biļešu cena:
A SEKTORS, divu dienu biļete 35 EUR
VIP ZONA, divu dienu biļete 100 EUR

Piemērotās atlaides biļešu iegādei:
Pensionāriem – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
1. grupas invalīdiem un pavadonim ieeja A sektorā bez maksas (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
2.-3. grupas invalīdiem – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā (pie ieejas nepieciešams uzrādīt apliecību);
Bērniem līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja A sektorā bez maksas, neaizņemot papildus sēdvietu;
Bērniem un jauniešiem vecumā no 8 līdz 16 gadiem (ieskaitot) – 20% atlaide no biļešu cenas A sektorā.

Pirms ieejas sacensību teritorijā jāsagatavo un jāuzrāda derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts savā viedtālrunī vai drukātā veidā, kā arī personu apliecinošu dokumetu.

Vakcinācijas sertifikāts tiek atzīts par derīgu tikai tādā gadījumā, ja pēc Jannsen 1. potes vai Comirnaty, Moderna abu pošu saņemšanas ir pagājušas vismaz 14 dienas, savukārt AstraZeneca/Vaxzevria gadījumā no 22. līdz 90. dienai pēc 1. potes saņemšanas vai uzreiz pēc 2. potes saņemšanas. Pārslimošanas sertifikāts tiks atzīts par derīgu tikai gadījumā, ja pēc pozitīva testa (Koronovīrusa 2019-nCov RNS) rezultāta ir pagājušas vismaz 11 dienas (sertifikāta derīguma termiņš - 180 dienas).

Eiropas autokrosa čempionāta posma Bauskā ieejas biļetes iespējams iegādāties ŠEIT.

Jaunumiem iespējams sekot līdzi mājaslapā www.musa.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook.com / @eiropasax un Instagram.com / @eiropasax.

Informāciju sagatavoja:
Zane Lielkāja
FIA Eiropas autokross Bauskā
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png