profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: P.Solbergs mērķē uzvarēt Power Stage posmā, stūrmanis Mikelsens tad sola nebraukt ar viņu

Go4speed 07.10.2020 - 23:24 VIDEO: P.Solbergs mērķē uzvarēt Power Stage posmā, stūrmanis Mikelsens tad sola nebraukt ar viņu
Foto: Ekrānšāviņš

Jautrā noskaņojumā pirms Sardīnijas WRC rallija ir Andreas Mikelsens un Peters Solbergs. Atgādināsim, ka Mikelsens Shakedown posmā ar ''Citroën C3 WRC'' automašīnu vizinās septiņus žurnālistus, kamēr Solbergs svētdien ar šo pašu auto veiks Power Stage posmu, kur viņa stūrmanis būs jau pieminētais Mikelsens.

Uz jautājumu, vai Solbergs grib, lai Mikelsens viņam lasa stenogrammu, Solbergs, kurš pēdējo reizi pirms gada brauca Velsas WRC posmā, atzina, ka smagākais būs sastādīt stenogrammu, kuru Peters sastāda, aprakstot ar ļoti daudz informāciju. Arī Mikelsens video atzina, ka Solberga stenogramma esot pavisam savādāka nekā citiem pilotiem. Solbergs ar humoru piebilda, ka viņa mazais mērķis esot pieci punkti Power Stage posmā (tas nozīmē būt ātrākajai ekipāžai), uz ko Mikelsens smejoties piebilda, ka lūdzu to nevajag darīt, savādāk viņš pirms starta izkāps no mašīnas un Solbergs tad varēs braukt viens.


Otrajā video abi sportisti stāsta, ka veiksmīgi pierakstījuši Shakedown posmu un Power Stage ātrumposmu. Mikelsens atklāja, ka Solbergs esot solījis stenogrammu sastādīt vienkāršu, taču, nolasot divus līkumus (zemāk esošajā video), var secināt, ka Mikelsenam priekšā būs grūts darbs. Solbergs atzina, ka viņš gribēja stenogrammu padarīt vieglāku, taču Mikelsens, pierakstot trasi, esot bijis labā ritmā, tāpēc viņš turpināja pierakstīt trasi savā stilā.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png