profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: WRC piloti vēršas pie medijiem - neviena bilde nav vērtīgāka par jūsu dzīvību

Go4speed 12.07.2016 - 23:06 VIDEO: WRC piloti vēršas pie medijiem - neviena bilde nav vērtīgāka par jūsu dzīvību
Foto: Ekrānšāviņš

Rallijā un arī citās autosporta sacensībās liela uzmanība tiek pievērsta gan sportistu, gan arī skatītāju drošībai. Taču medijiem, kuri filmē un bildē notikumus trasē, ir jābūt vēl uzmanīgākiem un piesardzīgākiem. Šajā īpaši veidotā video WRC piloti vēršas pie mediju pārstāvjiem, atzīstot, ka mediji ir vajadzīgi, lai atspoguļotu šo sporta veidu, taču tajā pašā laikā neviena bilde vai video nebūs vērtīgāka par mediju dzīvību.



Ņemot vērā, ka šajās brīvdienās notiks Igaunijas ERČ posms, kā arī drīzumā sekos vēl vairākas rallija sacensības, vēlreiz jāatgādina skatītājiem, ka rallija laikā šķērsot trasi drīkst tikai drošās un īpaši tam paredzētās vietās, pārliecinoties, ka trase ir brīva. Jau nesen ziņojām, ka Igaunijas ''Neste Harju Rally'' nepatīkami notikumi norisinājušies desmitajā ātrumposmā, kur rallija automašīna gandrīz notrieca bērnu. Pārsvarā rallijā starp ekipāžām ir vienas minūtes pauze. Arī šajā rallijā cilvēki uzskatīja, ka starp mašīnām ir vienas minūtes pauze, taču šis bija garš posms, kur beigās dažreiz tā pauze vairs nav minūte, bet gan īsāka. Tas ir arī skaidri redzams šajā video, kur cilvēki pēc tikko aizbraukuša auto cenšas šķērsot trasi, taču tobrīd lielā ātrumā pa to traucās jau nākamā rallija mašīna, kura gandrīz notrieca bērnu. Kā atzina pilots, tad viņš šajā epizodē bija spiests strauji piebremzēt, lai nenotriektu bērnu.

Sargāsim sevi un citus. Lai visiem droši ralliji.

Rallija automašīna gandrīz notriec bērnu
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png