profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: Kad rezultāts paliek otrajā plānā, bet konkurenta veselība - pirmajā

Go4speed 06.01.2024 - 19:31 VIDEO: Kad rezultāts paliek otrajā plānā, bet konkurenta veselība - pirmajā
Foto: dakar.com

Sestdien motociklu klasē uzvaru svinēja Ross Brančs, kurš finišā gandrīz par 11 minūtēm apsteidza Rikiju Brabeku. Šī Brančam bija ceturtā uzvara kādā no Dakaras rallija ātrumposmiem. Jāatzīmē, ka sākotnēji Brančs finišēja 16 minūtes aiz Brabeka, taču Brančs, tāpat kā vairāki citi braucēji, bija spiesti apstāties, lai pēc kritiena palīdzētu vienam no saviem konkurentiem (kritienus piedzīvoja vairāki braucēji, kuri tika nogādāti slimnīcā), kurš vēlāk tika nogādāts mediķu rokās. Vēlāk sportisti, kuri palīdzēja cietušajam, atguva zaudēto laiku, kas uzvaru ļāva svinēt Brančam, kurš kopā pie avarējušā sportista pavadīja 25 minūtes, tādējādi vēlreiz apliecinot Dakaras rallija garu.

"Jā, ziniet, tā bija patiešām smaga diena," saka kopvērtējuma līderis Ross Brančs. ''Domāju, ka šī diena pret mums meta visu, kas tai bija. Ziniet, sacīkstes nav dzīvē viss, tāpēc, redzot kādu no konkurentiem guļam uz zemes, vislabākais ir apstāties, pagaidīt kopā ar viņu un pārliecināties, vai viņam viss ir kārtībā. Ceru, ka viņš drīzumā izveseļosies un varēs atgriezties uz motocikla. Viņš ir patiešām labs puisis, patiešām labs braucējs, un nekad nepatīk redzēt savus draugus šādā stāvoklī. Tāpēc man tā nav nekāda problēma. Mums bija jāapstājas un jāpalīdz, un tieši tam mēs tur esam. Ja uz zemes būtu gulējis es, esmu pārliecināts, ka viņš apstātos un palīdzētu man. Kopumā tā bija laba diena. Jauka un gara diena, patiešām izaicinoša. Pat startējot no zemākas pozīcijas, navigācija bija grūta, bet man patika. Bija labi, jautri. Pirmie 400 km, pirmais īstais posms, un uz rītdienu jūtos labi."

Video: dakar.com

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png