profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

VIDEO: Matvejevam sacensību laikā Volgai nolūzt ātruma pārslēgs

Go4speed 30.08.2016 - 23:35 VIDEO: Matvejevam sacensību laikā Volgai nolūzt ātruma pārslēgs
Foto: Ekrānšāviņš

Kuriozs atgadījums ''Riga Summer Race'' izturības sacensībās atgadījās Marekam Matvejevam, kurš šajās sacīkstēs brauca ar Volgu. Pēc pilota (Ainars Šēnfelds) nomaiņas sacensības turpināja Mareks, taču pēc dažiem nobrauktiem metriem viņa automašīnai boksu celiņā nolūza ātruma pārslēgs. Pilots nepadevās un pēc brīža turpināja sacīkstes, kur finišā tika izcīnīta trešā vieta.

''Kvalifikācijā viss bija labi, kur uzrādīju ātrāko laiku. Diemžēl pēc pilotu maiņas, kad Šēnfelds nobrauca savu sesiju, devos trasē, taču tad boksu celiņā man notrūka ātruma kloķis (smejas). Rezultātu, protams, tas ietekmēja, jo tobrīd bijām līderi. Kad beidzu cīnīties ar to kloķi, nācās visu savu sesiju braukt ar 4 ātrumu bez nekādām slēgšanām. Jāsaka, ka Šēnfelda Volgai līdz šim vēl tā nebija gadījies, bet tādi gadījumi vispār ir bijuši, jo, kā ne kā, tā ir Volga (smejas). Man tajā brīdī dīvainā kārtā nebija ne dusmas, jo ko tur uz volgu dusmoties, ne smiekli. Galvenais bija pēc iespējas ātrāk atrisināt problēmu, lai varētu ielikt 4 ātrumā un turpināt gāzt. Tāds tobrīd bija pamat plāns. Taču tagad mācība ir visai vienkārša - Volga nebeidz pārsteigt. Vari pārbaudīt visu, bet tāpat kaut kas var gadīties (smejas). Bet tāds ir tehniskais sporta veids,'' portālam Go4speed pēc sacīkstēm labā noskaņojumā stāstīja Mareks Matvejevs.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png