profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dubļu cīņās Vecpilī vairāki kūleņi un iznīcināts auto, čempions - Starks

Mārtiņš Jankovskis 04.03.2012 - 20:55 Dubļu cīņās Vecpilī vairāki kūleņi un iznīcināts auto, čempions - Starks
Foto: Gints Bērziņš/Go4speed

Šodien Vecpilī tika aizvadīts izšķirošais LAF Folkreisa Ziemas kausa 5. posms. Sākotnēji šim posmam bija jānotiek sestdien, taču pēc organizatoru ieteikuma un sportistu balsojuma izšķirošais posms pārcēlās uz svētdienu. Sākumā trase bija sasalusi, bet, kā sākās braucieni, tā trase kļuva mīkstāka un sacīkstes varēja sākties.


Foto: Gints Bērziņš/Go4speed

Uzreiz jāsaka, ka visi braucieni notika kārtīgos dubļos, tāpēc bija gan daudz kontaktu cīņu, gan avāriju, gan izbraukšanu ārpus trases, jo bieži vien sportistiem bija jācīnās ar redzamības problēmām (pēc Renāra Ēķa izbraukšanas pa pļavu (sportists tobrīd gandrīz neko neredzēja) gandrīz cieta Go4speed foto korespondents). Ja vakar KTSK ziemas kausa 4.posms otrā iebrauciena laikā laika apstākļu dēļ tika atcelts, tad folkreisa sacensībās tika aizvadīti visi trīs braucieni.

Lai vai kā, bet pirmais šajā posmā, kurš bija ārkārtīgi slidens, palika Artūrs Vecgailis, lai arī sākotnēji līderis bija Rihards Dainis, kuram beigās nācās samierināties ar otro vietu. Trešajā vietā ierindojās Mārtiņš Starks, kurš arī kļuva par LAF Folkreisa Ziemas kausa uzvarētāju. Kā jau tas tika prognozēts, uz starta izgāja dziedātājs Valters Frīdenbergs, taču viņš atkal bija spiests izstāties mašīnas defekta dēļ.


Viesturs Saukāns piedzīvo avāriju. Foto: Gints Bērziņš/Go4speed

Visvairāk šajā Vecpils posmā nepaveicās LAF preses sekretāram Viesturam Saukānam, kurš divos dažādos braucienos uzmeta divus kūleņus. Lai arī Saukāna gadījumā mašīna ir labojama, Edgaram Mežezeram būs jālūko pēc jauna spēkrata, jo viņš diemžēl savu ''Opel Astra'' automašīnu iznīcināja.

Arī šajā posmā neviena automašīna netika pārdota.

Komentāri
bolderx 06.03.2012 12:23
Nezinu,kur ir skatījies vai skatījusies,komenta autore,bet viss ,kas šinī rakstā ir,arī bija Vecpilī.Es konkrēti sēdēju auto,piedalījos un veiksmīgi,tātad par sacīkstes gaitu zinu labāk.Otrs stilistiski??? Tu vienmēr vari pieteikties darbā uz šo amatu,kur tev nemaksās,bet vienīgais tavs dzenulis būs gribēšana,entuziasms,tad nu lūk,cik daudzu tu koment.varēsi pavilkt,šādā veidā.Varbūt ir reizes ,kad vajag vienkārši,noliekt galvu šo džeku,meiteņu priekšā,kas kaut ko dara citu labā,nevis d...š šeit,kā tu un sūkstas.
Illegal 05.03.2012 17:15
Arii braucieni nebija tikai triis :)
Illegal 05.03.2012 17:14
Rakstaa daudz stilistikas kljuudu un daudz nepatiesas informaacijas... par pimeeru minot kaut vai to, ka visi braucieni nenotika pamatiigos dubljos... dienas pirmajaa daljaa trases segums tureejaas godam!
Lācis 04.03.2012 22:04
Vai vai cik šodien tur viss bija slikti, vēl joprojām šņirkst starp zobiem :D
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png