profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gvido Elksnis negaidīti pārdod mašīnu uz Krieviju (FOTO)

Kārlis Ozoliņš 21.05.2015 - 18:19 Gvido Elksnis negaidīti pārdod mašīnu uz Krieviju (FOTO)
Gvido Elksnis pie nu jau bijušā “BMW”. Foto: fb.com Elksnis

Vēl pirmajā sezonas atklāšanas treniņā meistarīgais drifteris Gvido Elksnis bija redzams ar savu driftam sagatvoto “BMW”, taču jau nākošajos treniņos vairs neparādījās trasē. Kā sarunā ar portālu Go4speed atzina Gvido, tad šobrīd esot iesākts jauns projekts.


Gvido Elkšņa bijušais auto Andreja Bogdanova īpašumā, Foto: Arseniev Leonid

Jautājot, kur Gvido palicis šajā sezonā, drifteris izteicās, kā tā viņam ir tehniskā pauze. Negaidīti pirms sezonas atklāšanas automašīna tika pārdota uz Krieviju, kur šogad ar to Krievijas drifta čempionātā “RDS (Russian Drift Series)” startēs Andrejs Bogdanovs. ''Tas arī ir vienīgais iemesls, kāpēc neesmu redzams trasē. Šobrīd norisinās darbi pie jauna projekta, taču tas varētu ripot tikai ap augustu,” savu situāciju skaidro Gvido Elksnis.


Gvido Elkšņa “BMW” pirmajos treniņos, Foto: Ieva Reine

Gvido gan neatklāj, kas būs viņa jaunais projekts, taču sportists centīsies piedalīties vismaz lielākajās no sacensībām: “Šobrīd strādāju pie tā, lai varētu uzstartēt atsevišķās sacensībās, jo pilnu čempionāta sezonu braukt nesanāks. Līdz jaunās automašīnas pabeigšanai plānoju noīrēt kādu citu driftam sagatavotu automašīnu.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png