profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks testos sasit mašīnu (FOTO)

Go4speed 13.01.2012 - 17:28 Tanaks testos sasit mašīnu (FOTO)
Peters Solbergs dod padomus Otam Tanakam. Foto: Publicitātes foto

Straujiem soļiem tuvojas jaunā WRC rallija sezona, tāpēc piloti steidz veikt pēdējos testus un treniņus.

Šodien no rīta Francijā testus aizvadīja igauņu rallija braucējs Ots Tanaks. Pilots, kurš testos piedalījās ar savu sacīkšu mašīnu (vadošie braucēji izmanto speciāli testiem paredzētus spēkratus), kādā no līkumiem pieļāva kļūdu un sasita "Ford Fiesta RS WRC" mašīnas kreiso pusi.


Tanaka sasistā automašīna. Foto: www.rallye-sport.fr

Protams, pēc šīs avārijas testi igauņu sportistam priekšlaicīgi beidzās. Tagad viss ir M-Sport komandas rokās, kurai uzdevums pēc iespējas ātrāk salabot automašīnu.

''Šī bija Tanaka sacīkšu mašīna,'' saka kāda M-Sport komandas persona. ''Mēs nezinām, kas īsti notika, taču bojājumi nav pārāk nopietni. Mašīna testos vairs nepiedalīsies, jo tagad jākoncentrējas uz to, lai to salabotu. Viņam bija paredzēts šodien veikt ap 70 kilometriem, tāpēc nezinu, cik beigās viņš īsti nobrauca.''


Tanaka sasistā automašīna. Foto: www.rallye-sport.fr

Tanaks, kurš pagājušā gada Velsas WRC posmā izcīnīja sesto vietu, šogad brauks pilnu WRC sezonu.

Kādos no nākamajiem rakstiem portāls Go4speed piedāvās jums plašāku ieskatu tajā, kā piloti gatavojas jaunajai sezonai un ar kādām mašīnām viņi brauks.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png