profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kosojs ar lietuviešu kolēģiem turpinās darbu pie nelegālo sacensību ierobežošanas

Go4speed 27.02.2018 - 14:08 Kosojs ar lietuviešu kolēģiem turpinās darbu pie nelegālo sacensību ierobežošanas
Foto: Mareks Dainis

Pirms dažām dienām LAF tika ievēlēts jauns prezidents – Raimonds Kisiels. Viņa komandā pie amata pienākumiem ķēries arī viens no viceprezidentiem – Gunārs Kosojs, kurš ir ne tikai nu jau viceprezidents un LAF tiesnešu dienesta vadītājs, bet nesen ievēlēts arī LAF krosa komisijas priekšsēdētāja amatā.

Svētdien Gunārs devās uz Lietuvu, lai tiktos ar Lietuvas Automobiļu federācijas krosa komisijas vadītāju Kazimieras Gudžiūnas, kas ir arī FIA autokrosa čempionāta posma rīkotājs Lietuvas Vilkyčiai trasē. Pērn sacensības vadīja tiesnešu komanda no Latvijas un saņēma augstu Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) novērtējumu, tādēļ arī šogad Lietuvas posma organizatori vēlas šo sadarbību turpināt.

Vienlaikus tika pārrunātas Baltijas čempionātu attīstības iespējas, balstot autokrosa un rallijkrosa pamata disciplīnas uz vienotiem tehniskajiem noteikumiem, kas bija viens no mērķiem mūsu jaunā LAF prezidenta programmā.

Papildus tam, Gunārs un Kazimieras vienojās par turpmākās sadarbības veidošanu nelegālo sacensību ierobežošanā, kas Latvijas un Lietuvas pierobežā ir ļoti aktuāls jautājums. ''Pie šī jautājuma jāstrādā ļoti nopietni, mūsu federācijām jāapmainās ar operatīvo informāciju un jāsniedz ieteikumi, kā rīkoties. Sistēma vēl ir izstrādes stadijā, bet no tās ieviešanas ir atkarīga cilvēku drošība. No Liepājas līdz pat Daugavpilij – visā pierobežas rajonā, tikai sadarbojoties, mēs varam kaut ko panākt,” tā situāciju komentē Gunārs Kosojs.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Pavlovska
LAF preses sekretāre
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png