profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

FOTO: Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas mehāņikiem darba netrūkst

Go4speed 24.10.2015 - 00:39 FOTO: Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas mehāņikiem darba netrūkst
Foto: @sergigmartin

Pēc Spānijas WRC rallija pirmās dienas ļoti daudz darba bija visiem mehaniķiem, jo sportistu automašīnas no grants piekares un regulējumiem 75 minūtēs bija jāpārliek uz asfalta piekari.

Taču dažiem mehāniķiem bez pamatdarbiem bija jāloka arī dzelži, jo Spānijas WRC rallija pirmā diena, kas tika aizvadīta uz grants seguma, diemžēl bija neveiksmīga vairākiem braucējiem, kuri pieļāva kļūdas un avarēja. Pēc četriem ātrumposmiem WRC3 klasē otrajā vietā atradās norvēģis Kristians Ole Veibijs, taču nākamajā posmā norvēģis pieļāva kļūdu un ieskrēja tiltā, kā rezultātā stipri bojājot savu auto. "Veibijs trāpīja pa tiltu, sasitot savu auto. Sestdien mēs atgriezīsimies sacensībās, jo āmuri servisa parkā jau ir gatavi," tā pēc sportista negadījuma teica sportista komanda. Un, kā vēlāk noskaidrojās, tad mehāniķi savu darbu paveica lieliski un sportists sestdien varēs atgriezties sacensībās.


Pirms


Pēc

Arī itālim Lorenco Bertelli rallija otrā diena iesākās gaužām neveiksmīgi, jo jau pirmajā posmā itālis uzmeta kūleni, kas viņam lika izstāties. Taču, pateicoties mehāniķu lieliskajam darbam, Bertelli sacensības sestdien turpinās.

Pirms


Pirms


Pirms


Pēc
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png