profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Padons: Nekad nesaku nekad, bet būs ļoti grūti atgriezties WRC

Go4speed 10.06.2020 - 15:45 Padons: Nekad nesaku nekad, bet būs ļoti grūti atgriezties WRC
Ar šādu dizainu šogad WRC bija plānojis startēt Padons

Jau esam ziņojuši par Jaunzēlandes rallija braucēja Heidona Padona neveiksmīgajiem centieniem atgriezties pasaules rallija čempionātā. Vispirms Padons 2019.gadā bija plānojis startēt Somijas WRC, taču testos tika piedzīvota smaga avārija, kas liedza iziet uz starta. Vēlāk sportists paziņoja, ka startēs Austrālijas WRC posmā, taču diemžēl šis rallijs plašo meža ugunsgrēku dēļ tika atcelts. Arī trešā reize ir neveiksmīga, jo Padona plānus atgriezties pie WRC stūres apturējis koronavīruss.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Padons, kurš savu vienīgo uzvaru WRC izcīnīja 2016.gada Argentīnas rallijā, sociālajos tīklos atrādījis savas ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnas dizainu, ar kādu šogad bija plānots braukt četros WRC posmos.

''Pirms pasaule tika apgriezta otrādāk, mums ar Jaunzēlandes Hyundai atbalstu bija plāns šogad atgriezties WRC, kur mēs brauktu Hyundai otrās komandas sastāvā. Ir liela vilšanās par to, kas notika, bet mēs tur neko nevaram darīt. Mēs bijām patīkami satraukti par iespēju startēt četros posmos. Lai arī šobrīd plāns par startēšanu WRC šajā sezonā ir noņemts no dienaskārtības, esmu pateicīgs Jaunzēlandes Hyundai par atbalstu, kuriem, tāpat kā mums, bija kopēja vīzija. Redzēsim, ko mums atnesīs nākotne,'' tā savos sociālajos tīklos izteicās Heidons Padons.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Vēlāk portālam DirtFish Heidons atzina, ka ideālā gadījumā viņš 2021.gadā gribētu startēt vismaz četros rallijos, taču sportists apzinās, ka tas būs grūti izdarāms. ''Šobrīd ar biznesu šeit, Jaunzēlandē, iet grūti. Šogad mums bija daudz atbalstītāju, kā vienmēr, bet jautājums ir tāds, vai mēs varam panākt to, lai viņi kopā ar mums ir arī nākamsezon. Šobrīd pasaule atrodas citā vietā, jo vīruss ir ļoti daudz ko pamainījis. Protams, mēs turpinām darbu uz priekšu, bet varu atklāt, ka nākamreiz to izdarīt (iegūt atbalstītājus un savākt nepieciešamo budžetu) būs desmit reizes grūtāk. Nekad nesaku nekad, bet būs ļoti grūti to atkārtot (atgriezties WRC).''

Zināms, ka Padons bija plānojis startēt Portugāles, Sardīnijas, Somijas un Jaunzēlandes posmos. Šobrīd trīs no šiem četriem posmiem ir atcelti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png