profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Arī Jaunzēlandes WRC rallijs tiek atcelts

Go4speed 04.06.2020 - 12:16 Arī Jaunzēlandes WRC rallijs tiek atcelts
Heidons Padons

Trešdien jau ziņojām, ka oficiāli tika atcelts Somijas WRC rallijs, kam bija jānotiek no 6.-9.augustam. Rallijam, kas ir lielākais sporta notikums Somijā, šogad bija plānots svinēt 70 gadu jubileju. Ceturtdien kļuva zināms, ka arī Jaunzēlandes posms, kam bija jānotiek septembrī, tiek atcelts. Kā atzina Jaunzēlandes posma rīkotājs, tad tā esot milzīga vilšanās, ka šogad neizdosies aizvadīt ralliju Jaunzēlandē.

''Pēdējo 12 mēnešu laikā mūsu komanda pie rallija organizēšanas ieguldīja milzīgu darbu. Taču, ņemot vērā šī brīža situāciju, kā arī to, ka mūsu robežas ir slēgtas, ceļošana un loģistika, kas nepieciešama, lai uzņemtu dalībniekus un visus pārējos viesus, septembrī nav iesējama,'' teikts oficiālajā paziņojumā.

Pēdējo reizi WRC posms Jaunzēlandē notika 2012.gadā, un šogad šim rallijam bija jābūt par vienu no sezonas nozīmīgākajiem notikumiem. FIA Rallija direktors strādā pie tā, lai atrastu risinājumus tam, lai WRC atgrieztos vienos no planētas skaistākajiem ceļiem.

''Mēs ar lielu prieku vērojām, kā Jaunzēlandes rallijs pēc septiņu gadu pauzes atgriežas WRC kalendārā, bet tagad esam skumīgi, ka nedosimies uz šo ralliju. Esmu pārliecināts, ka sportistiem tur patiktu, jo tur ir vieni no pasaules skaistākajiem ātrumposmiem. Jaunzēlandes motorsporta organizācija līdz šim paveica fantastisku darbu, tāpēc jau tagad raugāmies uz priekšu, lai Jaunzēlandes rallijs WRC atgrieztos tuvākajā nākotnē,'' saka Īvs Meitons.

Pēc Somijas un Jaunzēlandes posmu atcelšanas nākamais WRC posms kalendārā ir Turcijas rallijs, kam jānotiek no 24.-27.septembrim.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png