profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai boss tic, ka Brīns Somijas WRC būs ātrs, lai palīdzētu aizsargāt Tanaku un Noivilu

Go4speed 03.06.2020 - 09:21 Hyundai boss tic, ka Brīns Somijas WRC būs ātrs, lai palīdzētu aizsargāt Tanaku un Noivilu
Foto: Edgars Leonovs, Motors & Sports

Drīzumā kļūs zināms, kad un vai vispār šogad notiks Somijas WRC rallijs. Kā atklājuši rallija organizatori, tad viņi šobrīd gaida Somijas valdības lēmumu par turpmākajiem ierobežojumiem, kas skar masu pasākumus.

Tikmēr ''Hyundai Motorsport'' komanda paziņojusi, ka šogad Somijas WRC, ja tas notiks, līdzās Otam Tanakam un Tjerī Noivilam startēs Kreigs Brīns, kurš sevi šajā posmā veiksmīgi pierādīja pirms gada. Atgādināsim, ka savā pirmajā rallijā pie ''Hyundai i20 Coupe WRC'' stūres Brīns pagājušajā gadā pēc Somijas WRC pirmās dienas bija ātrākais starp Hyundai braucējiem.

''Hyundai Motorsport'' vadītājs Andrea Adamo atklājis, ka šis līdz šim, vadot ''Hyundai'' rallija komandu, esot bijis viņa vieglākais lēmums. ''Kad tu esi futbola menedžeris, tad jums nav jālūdz saviem spēlētājiem, vai viņi grib spēlēt vai nē. Dani Sordo nav tas spēcīgākais pilots Somijā – viņu ātrāku redzu citos rallijos. Bet Brīns pagājušajā gadā sevi pierādīja ļoti labi. Mēs ticam, ka arī šogad viņš var aizvadīt labu ralliju, atbalstot Tanaku un Noivilu. Šie abi ir mūsu vadošie braucēji, un mēs ticam, ka Brīns būs pietiekami ātrs, lai palīdzētu aizsargāt viņus,'' stāsta Andrea Adamo.


Foto: Martin Hlinka

Adamo lika noprast, ka Hyundai ir svarīgi saglabāt kontaktu ar Brīnu. ''Nevaru Kreigam dot to, ko viņš ir pelnījis, bet mēs vēlāmies, lai viņš mums būtu pēc iespējas tuvāk, tāpēc mēs kopā strādājam pie R5 automašīnas testēšanas un attīstības. Mēs gribam, lai viņš ir saistīts ar Hyundai. Ja godīgi, tad šis lēmums, mūsu sastāvā Somijas WRC iekļaut Brīnu, bija viens no vienkāršākajiem, kuru esmu pieņēmis, vadot ''Hyundai''. Jā, mēs apzināmies, ka viņš mūsu automašīnā nav pavadījis tik daudz laika, cik pārējie braucēji, tāpēc mēs no viņa nesagaidām, ka viņš sāks braukt un uzvarēs.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png