profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC kopienas pārstāvji palīdz vīrusa apkarošanā

Go4speed 05.05.2020 - 09:06 WRC kopienas pārstāvji palīdz vīrusa apkarošanā
Foto: wrc.com

WRC kopienas pārstāvji turpina atbalstīt cīņu pret globālo Covid-19 pandēmiju vietējos reģionos, ziņo wrc.com. Zināms, ka WRC oficiālā reklāmas rallija ''Rally Estonia'' brīvprātīgie pārvadā paraugus no mobilajiem testēšanas centriem, kas izvietoti vairākās pilsētās, uz laboratoriju Tallinā. Kā pastāstīja ''Rally Estonia'' organizators Tarmo Hūbe, tad palīdzēt ir pieteikušies vairāk nekā 100 brīvprātīgo. Visi ir izgājuši drošības apmācības un izmanto individuālos aizsarglīdzekļus.

''Igaunijas valdība ir palīdzējusi mums organizēt lielus starptautiskus pasākumus, un tagad ir mūsu kārta palīdzēt. Mums ir organizācija, kas daudzus gadus ir strādājusi kopā, un cilvēki, kas vēlas palīdzēt. Mēs piedāvājām, ka mūsu komanda var būt noderīga cīņā pret ''Covid-19'' vīrusu,'' sacīja Hūbe.


Foto: wrc.com

Tikmēr Somijas WRC rallija organizatori piedāvāja palīdzīgu roku studentiem, aizdodot tiem klēpjdatorus, lai palīdzētu mācīties mājās, kamēr skolas ir slēgtas. Vēlāk šie paši klēpjdatori tiks izmantoti Somijas WRC sacensībās, kuras plānots aizvadīt no 6. līdz 9. augustam.

''Pēc tam, kad biju runājis ar savu bērnu skolotājiem un direktoru, sapratu, ka viņiem ir radusies vajadzība pēc papildus datoriem,” iesāk Markuss Hekinens, rallija organizatora AKK Sports izpilddirektors. ''Ne tikai man, bet arī citiem mūsu organizācijas cilvēkiem ir skolas vecuma bērni, tāpēc radās vēlme par kopīgu palīdzēšanu. Mums gadās, ka desmitiem datoru gaida vasaru, tāpēc šajā situācijā mēs gribējām palīdzēt, uzlabot klēpjdatorus un padarīt tos pieejamus skolniekiem."


Foto: wrc.com

Tikmēr Itālijā WRC apģērbu piegādātājs Erreà Sport ir ziedojis drošības apģērbu Parmas brīvprātīgajam neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

"Uzņēmums ir izstrādājis un izgatavojis īpašus kombinezonus Seirs Parma Dzeltenā Krusta asociācijai, kā arī formas tērpus, kurus izmantos veselības aprūpes darbinieki, pārvietojot Covid-19 pacientus no vienas slimnīcas nodaļas uz citu Parmas pilsētā un tās provincē," teikts uzņēmuma paziņojumā.

"Tas ir tikai mūsu veids, kā sniegt nelielu palīdzīgu roku tiem, kuri nemitīgi strādā dienu un nakti, lai palīdzētu risināt šo ārkārtas situāciju."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png