profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Padonam arī trešā reize atgriezties pie WRC stūres beidzas nesekmīgi

Go4speed 02.04.2020 - 09:59 Padonam arī trešā reize atgriezties pie WRC stūres beidzas nesekmīgi
Heidons Padons

Pēc 2018.gada sezonas ''Hyundai Motorsport'' nepagarināja līgumu ar Jaunzēlandes pilotu Heidonu Padonu. Lai arī kā Padons centās atgriezties WRC citu komandu sastāvā, tas viņam neizdevās. Ar atbalstītāju palīdzību Padonam izdevās nodrošināt startu Somijas WRC, taču testos tika piedzīvota smaga avārija, pēc kuras Padonam iespēja atgriezties WRC posmā gāja secen.

Vēlāk sportists paziņoja, ka startēs Austrālijas WRC posmā, lai varētu sevi pierādīt kādai no komandām, tādējādi cerot uz atgriešanos WRC 2020.gadā. Diemžēl Austrālijas WRC posms plašo meža ugunsgrēku dēļ tika atcelts, un Padonam arī otro reizi neizdevās atgriezties WRC.

Un arī trešā reize pagaidām Padonam nav bijusi veiksmīga, jo šoreiz viņa plānus atgriezties pie WRC stūres apturējis koronavīruss. Sākotnēji bija paredzēts, ka Heidons Padons paralēli ar franču pilotu Pjēru-Luisu Lobēru kādā no WRC posmiem brauks ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'', bet šobrīd nav zināms, kad tas varētu notikt.


Heidons Padons

''Izskatās, ka tagad viss ir aiz muguras. Mēs jau bijām vienojušies par līgumu, bet pagaidām par to ir samaksājis koronavīruss. Negribu pagaidām detalizēti izklāstīt savus plānus, bet mūsu ideja bija bruģēt ceļu uz Jaunzēlandes ralliju (šogad plānots, ka rallijs notiks no 3.-6.septembrim). Jāgaida, kas notiks tālāk,'' portālā dirtfish.com saka Heidons Padons.

''Tāda ir dzīve. Tāds dažreiz rallijs var būt. Gaidīsim un redzēsim, kas notiks, jo šobrīd ir plašākas bažas par pasaulē notiekošo. Būtu jauki vēlreiz atgriezties, taču redzēsim, kā šī lieta atrisināsies.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png