profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai sāk kampaņu - 'Paliec mājās, domā par motorsportu'

Go4speed 01.04.2020 - 14:54 Hyundai sāk kampaņu - 'Paliec mājās, domā par motorsportu'
Foto: Hyundai Motorsport

Lai mazinātu garlaicību, ko šobrīd visā pasaulē izraisījusi pašreizējā koronavīrusa (COVID-19) situācija, ''Hyundai Motorsport'' nolēmusi izveidot jaunu kampaņu, kurai dots nosaukums ''Paliec mājās, domā par motosportu''. Šīs kampaņas galvenais uzdevums būs palīdzēt Hyundai pilotiem, klientiem un faniem nedaudz izklaidēties.

Ceturtdienās Hyundai piedāvās ''Home Shakedown'' rubriku. Šajā rubrikā, kas notiks jau 2.aprīlī, būs jaunākās ziņas par to, kā WRC ekipāžas un WTCR piloti pavada laiku bez iespējas piedalīties sacensībās un treniņos, kā arī citām lietām. Tikmēr svētdienās Instagram vietnē tiks piedāvāta rubrika ''Powerstage Live'', kur Hyundai boss Andrea Adamo sarunāsies par WRC ralliju galvenajiem aspektiem ar kādu no WRC ekipāžu sportistiem. Hyundai vērš uzmanību, ka šī rubrika ''Powerstage Live'', kas būs redzama 5.aprīlī, būs no sērijas ''Obligāti jāredz'', jo saruna ar Adamo varot ievirzīties ne tikai sarunā par autosportu, bet var aiziet jebkurā citā virzienā.


Foto: Hyundai Motorsport

''Šie ir grūti laiki. Mēs smagi strādājam, lai savāktu plašu satura klāstu, ar ko pēc tam varētu dalīties visā pasaulē,'' iesāk Andrea Adamo. ''Šobrīd rallijs nenotiek, tāpēc mēs savās mājās pielāgojamies ar esošo līdzekļu izmantošanu, lai varētu visus izklaidēt. Mēs spēsim nogādāt pilotus un stūrmaņus līdz visiem faniem, kuri tobrīd mājās cenšas pieveikt garlaicību.''

''Visās mūsu tiešsaistes platformās, tostarp Instagram, Facebook, Twitter un mūsu mājas lapā, būs pieejams daudzveidīgs tekstuālais saturs, kā arī vizuāls un dzīvs saturs. Mēs ceram, ka tas palīdzēs faniem noturēties sacensību apritē. ''Palieciet mājās, domājiet par motorsportu'','' nobeidz Adamo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png