profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bloks: Varēju ietaupīt naudu, apstājoties laicīgi, bet es ignorēju brīdinājuma signālus

Go4speed 23.03.2020 - 22:23 Bloks: Varēju ietaupīt naudu, apstājoties laicīgi, bet es ignorēju brīdinājuma signālus
Foto: Red Bull Content Pool

Meksikas WRC rallijs neveiksmīgs bija Kenam Blokam, kurš dzinēja defekta dēļ bija spiests izstāties jau trešajā ātrumposmā. Jau ceturtdienas vakarā Bloka ''Ford Escort RS Cosworth'' automašīnai bija tehniskas problēmas, taču tās tika daļēji novērstas, kas ASV zvaigznei deva iespēju turpināt ralliju. Diemžēl piektdienas pirmajā posmā automašīnas dzinējs pārkarsa un Bloks bija spiests izstāties.


Foto: Vladislav Maschl

Bloks atklāj, ka trešā posma laika viņa automašīnas displejā parādījās brīdinājums, spilgta gaisma, kas mirgoja. Bloks nolēma ignorēt šo brīdinājumu un turpināja braukt, taču nedaudz vēlāk auto apstājās pavisam. Kā noskaidrojās, tas bija otrais dzinējs nedēļas laikā, kas izbeidzās.

''Mēs ieguldījām lielus centienus, mēs priecājāmies redzēt fanus un bijām gatavi darīt visu iespējamo, lai piedalītos, bet lielas neveiksmes dēļ mēs nevarējām braukt. Mums patīk darīt to, ko mēs darām, bet šoreiz mēs neko nevarējām darīt, izņemot atvainoties,'' stāsta Kens Bloks.


Foto: Rally Cow

''Automašīnai pārkarsa dzinējs, bet es ignorēju signālus uz displeja un turpināju braukt, līdz tā apstājās. Droši vien būtu varējis ietaupīt naudu, apstājoties laicīgi, bet ir tā, kā ir. Uz ralliju ierados, lai piedalītos sacīkstēs, jo es gribu tajās braukt. 17. vieta trešā posma starprezultātos starp WRC un R5 mašīnām nav slikti šādai vecai automašīnai.''

''Tā ir vilšanās. Lai nonāktu Meksikas rallijā mēs veicām daudz testus. Viss sākās jau rallija nedēļas pirmdienā, kad mums testos bija problēmas ar dzinēju. Tajā tika iekšā putekļi, tāpēc rallijā nolēmām braukt ar rezerves dzinēju. Diemžēl tā arī neizdevās nevienu posmu nobraukt uz visiem 100%. Tas ir diezgan postoši un nomācoši. Tagad atliek gatavot automašīnu nākamajām sacīkstēm,'' nobeidz Bloks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png