profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Meksikas WRC rallijā konstatēti divi pozitīvi koronavīrusa gadījumi

Go4speed 21.03.2020 - 16:12 Meksikas WRC rallijā konstatēti divi pozitīvi koronavīrusa gadījumi
Foto: www.plenglish.com

Kā ziņo ārzemju mediji, tad Meksikas WRC rallijā pirms un pēc sacensībām konstatēts, ka divi cilvēki saslimuši ar koronavīrusa izraisīto slimību ''Covid-19''. Tiek ziņots, ka, pat ievērojot visaugstākos drošības standartus, saslima viens žurnālists un viens no WRC organizētāju komandas pārtāvjiem.

Pirmais gadījums atklājās pirms sacensībām, kad saslima kāds žurnālists. ''Vācu žurnālists uzturējās citā pilsētā un uz WRC sacensībām beigās neieradās,'' preses konferencē teica epidemioloģijas nodaļas vadītājs Fatima Melčors Markezs. ''Viņš tika pārbaudīts, un tiklīdz infekcija tika apstiprināta, viņu par to informēja veselības aizsardzības iestāde. Žurnālists uzreiz ievēroja karantīnas nosacījumus, izolējās un nekavējoties ievēroja visus norādījumus. Žurnālists ceļoja viens pats, tāpēc nevienam tiešus draudus neradīja.'' Tiek ziņots, ka žurnālista stāvoklis nav smags. Viņam ir viegli simptomi, un šobrīd viņš paliek karantīnā Meksikā.


Foto: Hyundai Motorsport

Vēl viens Covid-19 pozitīvs gadījums bija pēc WRC rallija, kad inficējās viens no WRC rīkotāju komandas darbiniekiem. ''Attiecīgā persona izolējās uzreiz pēc pirmo aizdomīgo pazīmju parādīšanās,'' teikts paziņojumā, kas publicēts wrc.com. ''Pacientu pārbaudīja Meksikas WRC rallija ārsts un ārsts no Leonas pilsētas. Kopš pozitīvā testa apstiprināšanas pacients tiek ārstēts un atrodas karantīnā Meksikā."

Tiek vēstīts, ka persona rallija laikā apmeklēja tikai viesnīcu un WRC TV darba vietu. Pēc simptomu parādīšanās WRC TV pameta servisa parku un mediju centru. Pēc šī gadījuma tika apziņoti FIA, rūpnīcu komandas un citi cilvēki, kuriem bija saskarsme ar šo darbinieku.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png