profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' boss: Ceram, ka Grjazins drīzumā uzlabos sniegumu

Go4speed 19.02.2020 - 18:15 'Hyundai' boss: Ceram, ka Grjazins drīzumā uzlabos sniegumu
Nikolajs Grjazins. Foto: Hyundai Motorsport

Otro ralliju Hyundai rūpnīcas komandas sastāvā aizvadījis Nikolajs Grjazins. Ja Montekarlo WRC rallijā WRC2 klasē Grjazins izcīnīja trešo vietu (+5:45.6), tad Zviedrijas rallijā Grjazins no sešām ekipāžām bija sestais (+4:10.6). Krievu braucējs atzīst, ka ir vairākas lietas, kuras jāuzlabo, lai rezultāts kļūtu labāks.

''Zviedrijas WRC bija smags rallijs. No sākuma mūsu ātrums bija labs, taču tad pieļāvām divas kļūdas (sagriešanās un pārsista riepa), kas sabojāja mūsu rezultātu. Svētdien jau braucām mierīgi, jo nebija jēgas riskēt. Nepārprotami ir vairākas jomas, kas mums ir jāuzlabo, bet arī šādā rallijā guvām vērtīgu pieredzi,'' tā Nikolajs Grjazins.

Tikmēr komandas boss Andrea Adamo cer, ka Grjazins uzlabos sniegumu. ''Kopumā bija patīkami redzēt, ka Ole Kristians Veibijs pēc smagā sezonas sākuma (avārija Montekarlo rallijā) veiksmīgi finišēja Zviedrijā. Viņš brauca ļoti ātri, lai izcīnītu maksimāli labāko rezultātu. Viņš demonstrēja labu sniegumu. Mēs ceram, ka Nikolajs drīzumā uzlabos savu sniegumu un apradīs ar mūsu ''Hyundai i20 R5'','' tā Andrea Adamo.


Foto: Hyundai Motorsport

Kopvērtējumā pēc diviem WRC2 posmiem līderis ar 50 punktiem ir Mads Ostbergs, bet Grjazins ar 23 punktiem ir trešais.

Zināms, ka no 27.-29.februārim Portugālē norisināsies Rallye Serras de Fafe e Felgueiras rallijs, kas būs Portugāles rallija čempionāta 1.posms. Kā pirms Zviedrijas WRC rallija paziņoja ''Hyundai'' vienība, tad šajā rallijā uz starta ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' automašīnām izies Ots Tanaks un Dani Sordo. Šo ralliju abi sportisti aizvadīs kā treniņu pirms Meksikas WRC rallija, kas notiks divas nedēļas vēlāk. Jāpiebilst, ka pagājušajā gadā Sordo šajā rallijā startēja ar ''Hyundai i20 R5'', kur sportists izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Tikmēr portugāļu mediji ziņo, ka šogad Rallye Serras de Fafe e Felgueiras rallijā ar ''Hyundai i20 R5'' startēs arī Grjazins.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png