profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks baidījies, ka pēc Montekarlo WRC avārijas būs spiests izlaist Zviedrijas ralliju

Go4speed 19.02.2020 - 11:33 Tanaks baidījies, ka pēc Montekarlo WRC avārijas būs spiests izlaist Zviedrijas ralliju
Ots Tanaks, Foto: Hyundai Motorsport

Lai arī igauņu pilots Ots Tanaks medijiem stāstīja, ka pēc Montekarlo WRC rallijā piedzīvotās avārijas viņš ar stūrmani jūtoties labi, izrādās, ka pastāvēja iespēja, ka Tanaks varētu izlaist Zviedrijas WRC ralliju.

Portālam dirtfish.com igauņu braucējs stāsta, ka avārijas rezultātā viņš kaulus nesalauza, taču sāpes esot bijušas pietiekami lielas, lai apsvērtu iespēju izlaist Zviedrijas ralliju.

''Bija patīkami atgriezties rallijā pēc Montekarlo posmā piedzīvotās avārijas. Atveseļošanās prasīja diezgan daudz laika. Pirmajā nedēļā bija diezgan lielas sāpes, tāpēc nebiju pārliecināts, vai būšu gatavs Zviedrijas rallijam. Bet, par laimi, atveseļošanās ritēja diezgan raiti, tāpēc esmu priecīgs, ka Zviedrijas posmā beigās spēju finišēt otrajā vietā,'' stāsta Ots Tanaks.


Foto: Vladislav Maschl

Sportists piebilda, ka pirms Zviedrijas rallija viņš vairākas reizes esot apsēdies vietējās rallija automašīnās, lai pamēģinātu piesprādzēties, taču sākumā tas neesot bijis iespējams.

''Ķermenis sākotnēji nebija apmierināts ar notiekošo, tāpēc bija vajadzīgs laiks. Sāpes bija pa visu ķermeni. Bet tas, manuprāt, pēc tādiem gadījumiem ir tikai normāli. Joprojām nejūtos perfekti, bet kopumā sajūtas ir diezgan labas.''

Uz jautājumu, kā viņš tika galā ar sāpēm saīsinātajā Zviedrijas rallijā, Tanaks noteica, ka ''Šajā rallijā nelietoju pretsāpju līdzekļus. Mēs strādājām pie fiziskās sagatavotības, strādājām pie tām, lai mazinātu stresu. Šobrīd jūtos labāk.”

Sarunas nobeigumā pilots piebilda, ka ir priecīgs, ka viņam izdevās nobraukt pilnvērtīgu ralliju, pēc kura viņš ir guvis daudz jaunas atziņas, kas turpinājumā viņam ļaus uzlabot sniegumu, jo vēl esot daudzas lietas, kuras viņš var uzlabot un kļūt ātrāks.

Kopvērtējums:
1. flag 
Evans Elfyn


42
2. flag Neuville Thierry


42
3. flag Ogier Sébastien


37
4. flag Rovanperä Kalle


30
5. flag Lappi Esapekka


24
6. flag Tänak Ott


20
7. flag Suninen Teemu


11
8. flag Loeb Sébastien


8
9. flag Katsuta Takamoto 



8
10. 
flag Breen Craig


6

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png