profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

eSports datorspēles rallija uzvarētājs vīlies par bargo kļūdu Zviedrijas WRC (VIDEO)

Go4speed 17.02.2020 - 20:33 eSports datorspēles rallija uzvarētājs vīlies par bargo kļūdu Zviedrijas WRC (VIDEO)
Džons Armstrongs

Zviedrijas WRC rallijā uz starta izgāja Džons Armstrongs, kurš rallijā brauc kopš 2012.gada. 2018.gadā sportists līdzekļu trūkumu dēļ nestartēja rallijā, bet tā vietā viņš pievērsās datorspēlēm, kur viņš uzvarēja WRC eSports pasaules rallija čempionātā, kurā piedalījās 2350 spēlētāji. Balvā sportists ieguva apmēram 20 000 eiro vērtu ''Hyundai i20 coupé'' automašīnu.

Nesen 25 gadus vecais ziemeļīrs pauda lielu prieku, ka viņam beidzot izdosies atgriezties rallijā pa īstam. ''Atgriezties WRC ir tas, ko visu laiku vēlējos. Ticēju, ka tā ir vieta, kur man jābūt. Manas rallija karjeras maiņa spēļu nozarē noteikti pavērusi dažas durvis un iespējas manai reālajai rallija karjerai. Man ir bijusi iespēja saņemt atbalstu no jaunām iespējām un satikt jaunus cilvēkus, kuri gatavi man palīdzēt. Sākumā skatījos R5 virzienā, taču lietas mainījās, tāpēc JWRC izskatījās pēc labākā varianta, lai turpinātu manu karjeru, tāpēc mēs sākām strādāt pie šī plāna Gribu iet un mēģināt uzvarēt čempionātā, kas ir mans galvenais mērķis," tā pirms rallija izteicās Džons Armstrongs, kurš 2016.gadā kļuva par labāko debitantu DMACK Fiesta Trophy kausā.


Foto: MSport

Diemžēl atgriešanās WRC sportistam neizdevās kā gribētos, jo sportists piedzīvoja iespaidīgu avāriju ceturtajā ātrumposmā. ''Paldies visiem par vēstulēm pēc smagās avārijas. Pēc tam, kad no rīta pirmajos divos ātrumposmos cīnījāmies ar auto regulējumiem, trešajā posmā jau spējām braukt vienā ātrumā ar līderiem. Diemžēl ceturtajā posmā ātrā līkumā piedzīvojām avāriju.''

''Tā bija diezgan biedējoša avārija, bet, par laimi, mums pašiem viss ir kārtībā, kas arī ir galvenā ziņa. Biju slimnīcā, lai pārbaudītu muguru, kas ir spēcīgi sasista un kurai ir daudz zilumu. Arī automašīna cieta diezgan daudz, lai ar to varētu turpināt braukt. Tagad jāatgūstās un jānovērtē, ko var uzlabot nākotnē, jo esmu vīlies, ka pieļāvu šādu kļūdu,'' tā Armstrongs.



Avārija no ekipāžas redzespunkta:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png