profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rovanpera: Lieliskas sajūtas pārspēt Ožjē

Go4speed 17.02.2020 - 09:16 Rovanpera: Lieliskas sajūtas pārspēt Ožjē
Kalle Rovanpera ar stūrmani līksmo

Zviedrijas WRC rallijā noslēdzošajā dienā lielisks pēdējais ātrumposms padevās Kallem Rovanperam, kuram izdevās izcīnīt uzvaru Power Stage posmā, kā arī apsteigt savu komandas biedru Sebastjanu Ožjē, tādējādi izraujot trešo vietu. Šis 19 gadus vecajam Kallem, kuram šis bija tikai otrais WRC rallijs ar ''Toyota Yaris WRC'', bija pirmais pjedestāls WRC.

Uz jautājumu, vai šis Rovanperam bija labākais ātrumposms karjerā, somu sportists atzina, ka "Domāju, ka jā. Domāju, ka šis bija labākais ātrumposms, kādu esmu veicis. Šī bija smaga diena. Grants daļā braucu tīri, bet vietā, kur bija sniegs, braucu uz maksimumu. Tas atmaksājās. Bija labas sajūtas. Jā, neiztika arī bez kļūdām, kur šajā rallijā divas reizes man noslāpa mašīna, bet tādas lietas mēdz notikt. Man vēl ir jāapgūst jaunā mašīna," saka Kalle Rovanpera.


Rovanperam tieši noslēdzošajā posmā izdevās pārspēt seškārtējo WRC čempionu. "Lieliskas sajūtas, pārspējot Ožjē. Pēc finiša runāju ar stūrmani, kurš uzskatīja, ka mums nebūs izdevies pārspēt Ožjē, bet beigās viss sanāca, par ko esmu priecīgs,'' tā Rovanpera, kurš piebilda, ka viņš darīs visu, lai pārspētu Latvalas rekordu (Latvala ir jaunākais pilots, kurš 22 gadu vecumā izcīnījis pirmo uzvaru WRC).

Rallija rezultāti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png