profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hari Rovanpera: Ko varu teikt par Kalles sniegumu? Tas ir neticami

Go4speed 15.02.2020 - 01:34 Hari Rovanpera: Ko varu teikt par Kalles sniegumu? Tas ir neticami
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Viens no lielākajiem pārsteigumiem pēc Zviedrijas WRC rallija pirmās dienas ir 19 gadus vecā Kalles Rovanperas sniegums, kurš Zviedrijā aizvada tikai savu trešo ralliju ar ''Toyota Yaris WRC''.

Jau pēc Montekarlo WRC rallija Rovanpera lika par sevi runāt, kur somu braucējs savā pirmajā WRC rallijā izcīnīja piekto vietu. Un arī Zviedrijas WRC Kalle liek par sevi runāt. Atgādināsim, ka vispirms Rovanpera ar ''Toyota Yaris WRC'' Lapzemes rallijā, kas notika ziemai atbilstošos apstākļos, izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Sportists atklāja, ka tas bija lielisks treniņš pirms Zviedrijas rallija, taču, kā vēlāk noskaidrojās, tad Zviedrijā apstākļi nav ne tuvu tiem, kādi bija Lapzemes rallijā. Neskatoties uz to, Kalle pēc pirmās dienas kopvērtējumā ieņem trešo vietu, no līdera Elfina Evansa atpaliekot 14 sekundes. Ja ne kļūda noslēdzošajā posmā (Rovanpera vienā līkumā noslāpa), tad Kalle būtu otrais.


Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

Patīkami pārsteigts par dēla sniegumu ir viņa tēvs, bijusī WRC zvaigzne Hari Rovanpera. ''Tas ir vairāk nekā mēs no viņa gaidījām. Ko es varu teikt. Tas ir neticami. Viņam šādā līmenī šis ir tikai otrais rallijs, un braukt pa priekšu, cīnīties par vadību rallijā un pirmo rallija dienu noslēgt Top 3 – tas ir neticami. Viņš joprojām nav apguvis šo mašīnu pilnībā, jo tā ir pilnībā savādāka, salīdzinot ar R5. Man nav ko daudz viņam teikt. Viņš runā ar komandu un viņš brauc. Tā tas ir,'' portālam dirtfish.com saka Hari Rovanpera.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png