profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazina stūrmanis: Zviedrijas WRC rallija reģionā sniega nekur nav

Go4speed 10.02.2020 - 20:00 Grjazina stūrmanis: Zviedrijas WRC rallija reģionā sniega nekur nav
Viens no ātrumposmiem

Ceturtdien ar paralēlo ātrumposmu ir jāsākas Zviedrijas WRC rallijam. Pirms pāris dienām Zviedrijas rallija organizatori un FIA paziņoja, ka rallijs ar saīsinātu distanci tomēr notiks. Ja vēl pirms nedēļas dažus ātrumposmus klāja sniegs un ledus, tad pēc šī brīža pieejamās informācijas sniega tikpat kā neesot. Kā noskaidroja portāls Go4speed no cilvēkiem, kas šobrīd atrodas jau uz vietas, tad situācija ir bēdīga, jo visi seši ātrumposmi ir gandrīz bez sniega un ar mīkstu segumu.


Viens no ātrumposmiem

Arī Nikolaja Grjazina stūrmanis Jaroslavs Fedorovs sociālajā vietnē instagram atklāja, ka situācija šobrīd nav iepriecinoša. ''Esam šobrīd servisa parkā, kur izskatās, ka pagaidām esam vienīgā komanda, kas gatava braukt šajā rallijā. Šeit bija jābūt sniegam, bet viņa nav. Tur aiz muguras ir ātrumposms, kurā arī nav sniega. Diemžēl jāsaka, ka Torsbī reģionā sniega nav nekur. Šeit ir pavasaris vai agrs rudens, bet ne ziema. Arī kamerās, kas novietotas netālu no ātrumposmiem, redzams, ka sniega nav. Ja mums atļaus iepazīties ar trasi, tad domāju, ka dažus posmus mēs iznīcināsim, jo tur ir mīksta grants un dubļi,'' tā Feodorovs.


Servisa parks

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png