profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedrijas WRC rallija organizatori turpina cīnīties par veiksmīgu rallija norisi (FOTO)

Go4speed 04.02.2020 - 10:38 Zviedrijas WRC rallija organizatori turpina cīnīties par veiksmīgu rallija norisi (FOTO)
Foto: Mads Ostberg

3.februārī Zviedrijas rallija pārstāvji, FIA un WRC promouters turpināja veikt pārrunas par veiksmīgu Zviedrijas WRC rallija norisi.


31.janvāris Zviedrijā

Pēdējās dienās rallija norises vietā ir uzkritis sniegs, taču siltie laikapstākļi un pašreizējās laika prognozes rallija reģionā joprojām rada bažas par veiksmīgu rallija norisi. Turpinājumā notiks diskusijas ar rūpnīcas komandām, kā arī FIA pārstāvji paši veiks ātrumposmu pārbaudi klātienē, lai pārliecinātos par to, vai rallijs var tikt organizēts šādos apstākļos vai nē. Zināms, ka, lai WRC dalībniekiem uzlabotu rallija apstākļus, tiek atcelts Zviedrijas vēsturiskais rallijs, kuram bija jānorisinās paralēli WRC posmam.

Viens no Zviedrijas WRC ātrumposmiem


Viens no Zviedrijas WRC ātrumposmiem

''Mēs turpinām pētīt visus iespējamos scenārijus, lai nodrošinātu veiksmīgu rallija norisi, kā tas ir plānots. Laikapstākļi tiek pastāvīgi uzraudzīti un situācija tiek pārskatīta, pieņemot visus lēmumus,'' saka Zviedrijas WRC izpilddirektors Glens Olsons.


Viens no Zviedrijas WRC ātrumposmiem


Slavenais Kolina Makeja tramplīns

Zināms, ka vairums posmus klāj sniegs un ledus, kamēr ir ātrumposmi, kuros vispār nav sniega. Tāpat tika ziņots, ka organizatori dažus posmus, kuros nav sniega, varētu laistīt, lai sals sasaldētu trasi un to klātu ledus. Tāpat tiek izskatīta iespēja saīsināt rallija trasi.


Viens no Zviedrijas WRC ātrumposmiem

Arī laika prognozes turpmākajām dienām rāda dažādas gaisa temperatūras – ir meteoroloģiskie dienesti, kas vēsta, ka turpmākajās dienās būs sals, bet tāpat tiek ziņots, ka gaisa temperatūra varētu būt krietni virs 0 grādiem.


Foto: Mads Ostberg

Tikmēr norvēģis Mads Ostbergs pirmdien Zviedrijā aizvadīja testus, kas norisinājās īstos ziemas apstākļos.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png