profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala: Neesmu gatavs beigt rallija karjeru

Go4speed 31.01.2020 - 15:21 Latvala: Neesmu gatavs beigt rallija karjeru
Foto: No sportista privātā arhīva

Somu rallija pilotam Jari-Mati Latvalam šis gads noteikti neiesākās tā, kā daudzi iepriekšējie. Parasti janvāra sākumā somu pilots sāka gatavoties Montekarlo WRC rallijam, taču šogad Latvala bija spiests izlaist šo ralliju, jo, kā zināms, somu braucējs šogad nestartē nevienā rūpnīcas komandā.

Tā vietā, lai pirms Montekarlo WRC pētītu laikapstākļus, domātu par iespējamo riepu izvēli gaidāmajā rallijā un daudzām citām lietām, Latvala atradās mājās. Sarunā ar portālu dirtfish.com soms atklāja, ka šīs nebija tās vieglākās dienas.

''Kad no rīta pamodos, secināju, ka esmu mājās, bet parasti man te nevajadzēja būt. Aizdomājos par to, ka man bija jālido uz Nicu, jāiečekojas tajā pašā viesnīcā, kur visi pārējie piloti un jāsatiek visi pirms jaunās sezonas. Šīs nebija tās labākās sajūtas,'' iesāk Jari-Mati Latvala, kurš līdz šim Montekarlo WRC rallijā bija startējis 12 reizes (3 reizes kāpis uz goda pjedestāla).


Foto: No sportista privātā arhīva

''Kāds man jautāja, vai nebiju domājis doties tāpat vien uz Montekarlo ralliju, bet es to nevarēju. Tas ir par agru un mans prāts tam vēl nav gatavs. Ja mans prāts domātu, ka man jābeidz rallija karjera, tad tā nebūtu problēma un es varētu doties uz to ralliju, bet tas tā nav. Neesmu gatavs beigt rallija karjeru,'' turpina Latvala, kurš WRC aizvadījis vairāk nekā 200 rallijus.

Latvala atklāja, ka viņš noteikti sekos līdz rallijam un būs lietas kursā par to, kas tur notiks, jo viņš grib būt apritē.


Foto: No sportista privātā arhīva

''Ja dotos uz šo ralliju tāpat vien, tad es noteikti sekotu laikapstākļiem, domātu par riepām un daudzām citām lietām, taču tad es atcerētos, ka man nav mašīnas, ar ko braukt. Tas ir par agru tā darīt, tāpēc visas savas pūles novirzīšu Zviedrijas WRC rallijam.''

Zināms, ka gaidāmajā Zviedrijas WRC rallijā Latvala startēs ar ''Toyota Yaris WRC'' automašīnu kā ''Latvala Motorsport'' komandas pilots. Pilots atklāja, ka šobrīd tiek strādāts pie budžeta nodrošināšanas citiem rallijiem.


Juha Hanninens un Latvala. Foto: Hannu Rainamo

''Zviedrijas WRC viss ir sakārtots. Mums priekšā ir vēl vairākas tikšanās ar sponsoriem. Arī Sardīnijas WRC rallijs mums izskatās cerīgs,” nobeidz Latvala, kura stūrmanis gaidāmajā rallijā būs cits bijušais ''Toyota'' braucējs Juha Hanninens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png