profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Zviedrijas WRC organizatori turpina gatavoties rallijam kā plānots (FOTO)

Go4speed 30.01.2020 - 14:14 Zviedrijas WRC organizatori turpina gatavoties rallijam kā plānots (FOTO)
Viens no rallija ātrumposmiem trešdien. Foto: Rally Sweden

No 13.-16.februārim plānots aizvadīt otro pasaules rallija čempionāta posmu, kas notiks Zviedrijā. Lai arī šogad daudzviet no ziemas nav ne miņas, Zviedrijas WRC rallija organizatori ar pilnu jaudu turpina gatavoties gaidāmajam rallijam.

Ja vēl pirms pāris dienām rallija norises vietā pavērās drūms skats (ceļi mīksti, dubļaini un bez sniega), tad pēdējās dienās vietām beidzot ir uzsnidzis sniegs, kā arī laika prognozes vēsta, ka turpinājumā gaidāms sals.


Viens no rallija ātrumposmiem pirms pāris dienām

Montekarlo WRC ralliju apmeklēja Zviedrijas WRC izpilddirektors Glens Olsons, kurš tikās gan ar FIA, gan WRC promouteri, gan arī komandu vadītājiem, lai pārrunātu šī brīža laikapstākļus un iespējamos risinājumus. Pēc sarunas gan FIA, gan WRC rallija organizatoram deva vienbalsīgu atbalstu Zviedrijas rallija turpināšanai, ja laikapstākļi ļaus droši rīkot sacensības.


Viens no rallija ātrumposmiem trešdien. Foto: Rally Sweden

''Mēs pastāvīgi konsultējamies ar FIA un WRC promouteri. Ja laikapstākļi mainīsies kā prognozēts, tad mēs neredzam nekādas problēmas rallija norisei. Diemžēl laikapstākļi ir viens no rallija aspektiem, kurus mēs nevaram kontrolēt, taču mūsu organizatoru komanda turpina smagi strādāt, lai sagatavotu kārtējo lielisko Zviedrijas WRC ralliju gan sportistiem, gan skatītājiem,'' saka Glens Olsons.


15 kilometri no slavenā Kolina Makreja tramplīna. Foto: Lollo Uhlin

Šī brīža laika prognozes vēsta, ka februāra sākumā gaisa temperatūra būs zem nulles, taču sniegs pagaidām netiek solīts.


Rallija organizatori gatavo trasi

Pagājušajā gadā Zviedrijas WRC uzvarēja Ots Tanaks, gandrīz par minūti apsteidzot Esapeku Lapi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png