profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs atsakās startēt Zviedrijas WRC, viņa vietā brauks Brīns

Go4speed 29.01.2020 - 22:51 Lēbs atsakās startēt Zviedrijas WRC, viņa vietā brauks Brīns
Sebastjans Lēbs

Pēc Montekarlo WRC rallija, kurā uzvaru izcīnīja ''Hyundai Motorsport'' komandas pilots Tjerī Noivils, ''Hyundai'' paziņoja, ka Sebastjana Lēba vietā Zviedrijas WRC rallijā tomēr brauks Kreigs Brīns. Lēbam Montekarlo rallijs nebija tas veiksmīgākais posms, jo franču leģenda nespēja konkurēt ar līderiem, kā rezultātā viņš Noivilam zaudēja piecas minūtes un kopvērtējumā ieņēma sesto vietu.

Lai arī daudzi uzskatīja, ka ''Hyundai'' komandas boss Andrea Adamo pēc neveiksmīgā snieguma nolēma Lēbu aizstāt ar Brīnu, vēlāk Lēbs nāca klajā ar paziņojumu, ka tas daļēji bija viņa lēmums nestartēt Zviedrijas rallijā.


Foto: Ondra Beneda

''Man nebija nekādas īpašās vēlmes doties uz Zviedrijas ralliju, bet, ņemot vērā, ka šis lēmums startēt Zviedrijā tika pieņemts jau iepriekš, es to respektēju. Adamo bez šaubām kaut ko juta, tāpēc viņš svētdienas vakarā man jautāja, vai gribu doties uz Zviedrijas WRC. Viņš man teica, ka varu darīt tā, kā jūtos, bet lēmums esot jāpieņem ātri, jo pieteikšanās termiņš beidzoties pirmdien. Man tas neprasīja 20 sekundes, lai pieņemtu lēmumu,'' atklāj 45 gadus vecais Sebastjans Lēbs.

''Zināju, kā cilvēki reaģēs, uzskatot, ka esmu izmests ārā. Bet startēt Zviedrijas rallijā šādos apstākļos, kad pārējie noteikti brauks kā mežoņi, bet tu centīsies mēģināt kaut ko darīt lietas labā, neizjutu tādu vēlmi.''

Jāpiebilst, ka līdz šim Lēbs Zviedrijas WRC ir startējis 13 reizes, taču uzvarēt šajā ziemas rallijā viņš līdz šim spējis tikai vienu reizi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png