profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noivils izcīna pirmo uzvaru Montekarlo WRC, Grjazinam trešā vieta WRC2 klasē

Go4speed 26.01.2020 - 14:44 Noivils izcīna pirmo uzvaru Montekarlo WRC, Grjazinam trešā vieta WRC2 klasē
Foto: Sophie Graillon

Montekarlo WRC rallija noslēdzošajā dienā sportistiem bija jāveic četri ātrumposmi (63 km). Pirms noslēdzošās dienas līderis bija Elfins Evans, kuram 4,9 sekundes zaudēja Sebastjans Ožjē, bet 6,4 sekundes atpalika Tjerī Noivils.

Rallija noslēdzošajā dienā neķerams bija Noivils, kurš bija ātrākais visos četros posmos, tādējādi jauno sezonu iesākot ar uzvaru. Šī Noivilam bija pirmā uzvara Montekarlo WRC rallijā. Otro vietu noslēdzošajā posmā izrāva Sebastjans Ožjē, bet trešais palika Elfins Evans, kurš noslēdzošajā dienā nebija tik ātrs, kā iepriekš.


Foto: Toyota

Lielisks rezultāts Kallem Rovanperam, kurš savā debijas rallijā ar ''Toyota Yaris WRC'' Montekarlo izcīnīja piekto vietu, noslēdzošajā dienā apsteidzot deviņkārtējo WRC čempionu Sebastjanu Lēbu, kurš pēdējā dienā kļūdījās ar riepu izvēli un nebija tik ātrs. 18.vietu savā debijas rallijā ar ''Ford Fiesta WRC'' izcīnīja lietuvietis Deividas Jocius, kurš zaudēja 20 minūtes.


Veibija avarējusī automašīna

WRC2 klasē pirmā vieta Madsam Ostbergam, kurš par trīsarpus minūtēm apsteidza Adrianu Formo, bet trešais finišēja Nikolajs Grjazins, kurš zaudēja piecarpus minūtes. Šajā rallijā krievu braucējs brauca piesardzīgi, jo viņa galvenais mērķis bija iegūt pieredzi un sasniegt finišu. Ja viņam tas izdevās, tad viņa komandas biedram Veibijam tas neizdevās, kurš, būdams otrajā vietā, noslēdzošās dienas otrajā posmā piedzīvoja avāriju, pēc kuras posms tika atcelts. No 16 ātrumposmiem Grjazins WRC 2 klasē piecu sportistu konkurencē trīs reizes uzrādīja otro labāko rezultātu.

Starp visām R5 mašīnām ātrākais bija Ēriks Kamillī, kurš par 39 sekundēm apsteidza Ostbergu. 16.vietu izcīnīja Olivers Solbergs, kurš dažos posmos bija ātrāks par Grjazinu. Jāpiebilst, ka desmitajā posmā Olivers zaudēja 22 minūtes, tādējādi no astotās vietas RC2 klasē atkrītot uz 19.

Jāpiebilst, ka starp R5 automašīnām pirmās piecas vietas izcīnīja piloti, kuri brauca ar ''Citroën C3 R5''.

Rallija rezultāti:


Kopvērtējums:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png