profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins uzzina konkurentus WRC2 čempionātā (VIDEO)

Go4speed 15.01.2020 - 00:10 Grjazins uzzina konkurentus WRC2 čempionātā (VIDEO)
Ostberga ekipāža testos. Foto: @TorsteinEriksen

Savus konkurentus jaunajai pasaules rallija čempionāta sezonai WRC2 klasē uzzinājis krievu sportists Nikolajs Grjazins, kurš, kā zināms, šogad pārstāvēs ''Hyundai Motorsport'' rūpnīcas komandu.

''Citroën Racing'' paziņojusi, ka tās sastāvā šogad pasaules rallija čempionātā WRC2 klasē brauks Mads Ostbergs, bet 24 gadus vecais Johans Rosels brauks WRC3 klasē. Ja Ostbergam plānos ietilpst astoņi starti, tad 2019.gada Francijas asfalta rallija čempionam Roselam paredzēti seši ralliji.

Ostberga mērķis jaunajā sezonā ir izcīnīt WRC2 čempiontitulu. Abi sportisti startēs Montekarlo, Portugāles, Itālijas, Somijas, Vācijas un Velsas rallijos, bet Ostbergs vēl būs redzams Zviedrijas un Japānas rallijā.


Foto: PRL Photo / RallyNM

''Lieliski, ka varēšu turpināt darbu ar ikvienu, kas strādā šajā komandā. Pagājušajā gadā daudz strādājām pie auto attīstības, tāpēc ceram, ka tas šogad dos vēlamo rezultātu. Mūsu mērķis ir uzvarēt pēc iespējas vairāk posmus un izcīnīt čempiontitulu,'' tā Mads Ostbergs.

Tikmēr M-Sport sastāvā nākamsezon brauks franču sportists Adrians Formo un angļu braucējs Jeits Rīss. Abi sportisti aizvadīs pa astoņiem posmiem. Jāatzīmē, ka pagājušā gada Montekarlo WRC rallijā Formo WRC2 klasē izcīnīja otro vietu, uzvarētājam zaudējot sešas minūtes, kamēr Rīss palika ceturtais, uzvarētājam zaudējot septiņas minūtes.


Foto: Monte Carl'O5

Līdz ar to Montekarlo rallijā WRC 2 klasē startēs pieci piloti – Ostbergs, Rīss, Formo, Ole-Kristians Veibijs un Nikolajs Grjazins.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png