profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvala apstiprina dalību Zviedrijas WRC, uz starta izies piecas 'Toyota Yaris WRC'

Go4speed 07.01.2020 - 23:46 Latvala apstiprina dalību Zviedrijas WRC, uz starta izies piecas 'Toyota Yaris WRC'
Foto: Bogdan Barabas

Sākusies dalībnieku pieteikšanās otrajam pasaules rallija čempionāta (WRC) posmam, kas februāra vidū notiks Zviedrijā. Jau ziņojām, ka soms Jari-Mati Latvala šogad ir bez komandas WRC čempionātā, jo, kā zināms, Toyota komandā šosezon startēs trīs jauni piloti.

Pēc paziņojuma, ka Latvala nepārstāvēs Toyota vienību, somu pilots atklāja, ka šosezon cer ar savu atbalstītāju palīdzību aizvadīt piecus rallijus ar Toyota komandu. ''Ir divas lietas, kāpēc man jāturpina braukt. Pirmā lieta - vēl neesmu tajā vecumā, lai beigtu braukt WRC. Otrā lieta - aizvadītā sliktā sezona saistīta ar to, ka mani iespaidoja daudzi ārējie faktori, kas raisīja stresu (Latvala izšķīrās no draudzenes), tāpēc nespēju sevi pilnībā ziedot rallijam. Kad šī lieta tiks atrisināta, es noteikti bušu labāks.''


Foto: Stéphane Lhonnay

Nesen noskaidrojās, ka Latvala ar ''Toyota Yaris WRC'' startēs Zviedrijas WRC rallijā, kurā līdz šim somu pilots ir uzvarējis četras reizes. Kopš 2003.gada Latvalas stūrmanis bija Mika Antilla, taču noskaidrojies, ka Antilla jaunajā sezonā būs 2018.gada Somijas rallija čempiona Erika Pietarinena stūrmanis. Pietarinens šogad brauks ar TGS Worldwide komandas ''Skoda Fabia R5 Evo''. Tikmēr Latvalas stūrmanis būs bijušais Toyota braucējs, pieredzējušais Juha Hanninens.

Jāatzīmē, ka šobrīd Zviedrijas WRC uz starta redzamas piecas ekipāžas, kuras startēs ar ''Toyota Yaris WRC'' - Sebastjans Ožjē, Kalle Rovanpera, Elfins Evans, Takamoto Katsuta un Latvala, kura kontā ir vairāk nekā 200 starti WRC.

Šī brīža dalībnieki:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png