profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē: Sezonas sākumā visiem ir vienādas iespējas - man nevajag īpašu statusu

Go4speed 07.01.2020 - 11:12 Ožjē: Sezonas sākumā visiem ir vienādas iespējas - man nevajag īpašu statusu
Sebastjans Ožjē

Seškārtējais pasaules rallija čempions Sebastjans Ožjē atklājis, ka pēc pārejas no ''Citroen Racing'' komandas uz "Toyota Gazoo Racing" vienību, viņš nealkst pēc pirmā pilota statusa. Šogad ''Toyota'' vienības sastāvā brauks trīs jauni piloti – Ožjē, Elfins Evans un Kalle Rovanpera. Lai arī Evans un Rovanpera, kurš tikai piedzīvos debiju WRC, ir mazāk pieredzējuši, Ožjē uzskata, ka sezonas sākumā visiem ir vienādas iespējas.

"Mana pieeja jaunajai sezonai nesāksies ar domām, kā mani komandas biedri varētu man palīdzēt. Mans mērķis vienmēr ir koncentrēties pašam uz savu darbu – tas ir pats svarīgākais," portālā autosport.com saka Sebastjans Ožjē. "Jūs zināt, ka nekad neesmu prasījis, lai sezonas sākumā man būtu kāds īpašs statuss, jo mēs visi sezonas sākumā esam pelnījuši vienādas iespējas."

"Atkarībā no tā, kas notiks sezonas laikā, mūsu stratēģija sezonas otrajā pusē var mainīties. Taču gada sākumā mums visiem vajag koncentrēties katram uz savu darbu un iespējami labāku rezultātu nodrošināšanu komandai."

Ožjē viedoklim piekrīt arī Evans, kurš bija Ožjē komandas biedrs "M-Sport" vienībā 2017. un 2018. gadā, kad francūzis izcīnīja WRC titulus. Toreiz Evans ik pa laikam bija spiests atdodot kādu pozīciju, lai palīdzētu Ožjē.


Foto: Motorsport.com

''Domāju tieši tāpat, kā teica Ožjē. Sezonas sākumā mums tiks dotas vienādas iespējas, un viss būs atkarīgs no mana snieguma. Redzēsim, kā būs sezonas otrajā pusē, bet, ja godīgi, tad es koncentrējos tikai savam darbam. Vēsturiski "Toyota" bijusi komanda, kas devusi saviem braucējiem līdzvērtīgas iespējas, un esmu drošs, ka šāda pieeja tiks saglabāta. Taču viss ir atkarīgs no manis paša. Man jādomā par sevi, nevis jādomā par citiem. Montekarlo rallijā startēšu ar mērķi, lai pēc iespējas labāk izmantotu iespējas, kas radīsies, un tāds pats mērķis ir visai sezonai kopumā,'' saka Elfins Evans.

Jaunā pasaules rallija čempionāta sezona sāksies ar Montekarlo ralliju, kas notiks no 23. līdz 26. janvārim.




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png